Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε τις δηλώσεις "πόθεν έσχες" των πολιτικών της Πέλλας

Δείτε τις δηλώσεις των πολιτικών της Πέλλας

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Βουλής τα πόθεν έσχες, για το οικονομικό έτος 2011 (χρήση 2010) συνολικά, πεντακοσίων οκτώ (508) πολιτικών προσώπων.

Δείτε τις δηλώσεις των πολιτικών της Πέλλας:

Γιώργος Καρασμάνης (Βουλευτής): ΔΗΛΩΣΗ

Θεοδώρα Τζάκρη (Βουλευτής): ΔΗΛΩΣΗ

Ιορδάνης Τζαμτζής (Βουλευτής): ΔΗΛΩΣΗ

Παρθένα Φουντουκίδου (πρώην Βουλευτής): ΔΗΛΩΣΗ

Ηλίας Θεοδωρίδης (πρώην Βουλευτής): ΔΗΛΩΣΗ

Βασίλης Γιουματζίδης (πρώην Βουλευτής): ΔΗΛΩΣΗ

Δείτε τις δηλώσεις όλων των πολιτικών με ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

13 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε με νοιάζει τι έχει ο καθένας. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ. Όχι το έσχες αλλά το πόθεν.
    Ας σταματήσει αυτή η ξεφτίλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλεπουν καλα τα ματακια μου? η Φουντουκίδου ακίνητα στις Σπετσες? το νησι των εφοπλιστων? κατα τα άλλα η Παρθενα θα τρεξει για τα προβλήματα των αγροτων! ε ρε κορόιδα τι ψηφίζατε! ΣΠΕΤΣΕΣ σας λεω!
    (τις καταθεσεις κανω ότι δεν τις βλεπω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμενα μ αρεσε το εξοχικο του Θεοδωριδη στη Σιβηρη και τα 10-15 στρεματα σε δημο Θερμαικου Θεσσαλονικης.Ηταν ομως ατυχος...του εκαψαν 2 αυτοκινητα λεει.Ευτυχως εχει άλλα 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδια!!! τη δήλωση του Γκλαβάκη την ειδατε?
    45 στρέματα στην Όρμα και 10 στο Λουτράκι ?Απο ποιον τα πήρε? και ποσο? μηπως ειναι δασική εκταση? παντως το ότι δοθηκε δημοσιοτητα σ αυτα τα στοιχεία είναι βήμα δημοκρατίας.Επιτέλους δημοσιότητα στα δημόσια πρόσωπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι νομαρχες -αντινομαρχες κ δημαρχοι δεν κανουν ποθεν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η δημοσιότητα όλων αυτών είναι για αναγνωση και μελέτη τους απ τον κοσμάκη.Να ξέρει, να μαθαίνει ,να συγκρίνει και να εκτιμά.Όλη η Ελλάδα αυτές τις ημέρες με αυτό ασχολείτε.Είναι επίσημα στοιχεία και όχι φήμες ,παραπληροφόρηση και κουτσομπολιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά ρε φίλε εσένα το μάτι σου στον ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ έπεσε. Μην στεναχωριέσαι δεν εκλέχθηκε αυτή την φορά. Πρόκεται για Καρδιολόγο με τόσα χρόνια εργασίας και μικρή περιουσία εν σχέσει με άλλους συναδέλφους του. Μην βγάζουμε χολή για ένα από τα πίο έντιμα ηθικά και πολιτικά πρόσωπα της Πέλλας. Ας δούμε καλύτερα ποιοι ήταν συνεπείς όχι στα κόμματά τους , αλλά στις πολιτικές θέσεις τους και στα κελεύσματα των πολιτών... Ας είμαστε δίκαιοι σε όλους και ιδιαίτερα σε όσους " έχασαν " σε εκλογές , παρά του γεγονός ότι έλαβαν από τους περισσότερους ψώφους πανελλαδικά στο κόμματα τους. Τουλάχιστον, αυτός δεν πολιτεύτηκε με μιρκοπολιτικά και ψηφοθηρικά ρουσφετάκια ημετέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. 16χρονος μαθητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο μικρέ… έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν…

      Διαγραφή
  10. Αυτά όλα είναι κοροϊδία.για δείξτε μας και των παιδιών τους;άντε το παιχνίδι το ξέρουμε όλοι.φυσικά και δεν έχουν τίποτα στο όνομα τους.. αρε κορόιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News