Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Καταγγελία της Ένωσης Πολυκαρπης - Μοναστηρακίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΥ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

Το Δ.Σ. καθώς και ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μανόλης Ζήλλης ζητάει δημόσια συγνώμη από τον επόπτη γραμμών κ. Βαμβακίδη για τα όσα συνέβησαν χθες στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Άρη Υδραίας.

Επίσης καταγγέλλει τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Σιώνη για την κατάπτυστη διαιτησία του τόσο εις βάρος της ομάδας μας όσο και της αντίπαλης ομάδας, ο συγκεκριμένος κύριος είναι αποκλειστικός υπαίτιος όλων των γεγονότων...

...που συνέβησαν χθες στο γήπεδο, κατάφερε με τη συμπεριφορά του να εξοργίσει όλους όσους βρίσκονταν στο γήπεδο (φιλάθλους ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ), να σημειωθεί πως δεν στεκόμαστε μόνο στην κακή διαιτησία του (έδινε πέναλτι και τα έπαιρνε πίσω, ακύρωνε κανονικά γκολ έβγαζε κόκκινες κάρτες με το παραμικρό) αλλά στη γενικότερη συμπεριφορά του και η νοοτροπία του που σε καμιά περίπτωση δεν προάγουν το άθλημα.

Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μανόλης Ζήλλης δηλώνει την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου διότι οι χθεσινές καταστάσεις δεν έχουν καμία θέση και δεν αρμόζουν τόσο με την νοοτροπία όσο και με την φιλοσοφία της ομάδας μας.

Να σημειωθεί πως ουδέποτε έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα για την συμπεριφορά μας τόσο σε διαιτητές όσο και σε αντιπάλους.

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια την αγανάκτηση μας για τις περισσότερες διαιτησίες που τυγχάνει η ομάδα μας την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News