Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Πέλλα: Εξιχνίαση κλοπής εργολαβικού μηχανήματος

Φωτογραφία αρχείου

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, περίπτωση κλοπής ενός εργολαβικού μηχανήματος κατεδαφίσεων αξίας 5.000 Ευρώ ιδιοκτησίας εταιρείας στην Έδεσσα Πέλλας το απόγευμα της 20.12.2012.

Σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 38,26 και 46 ετών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 38χρονος μαζί με τον 26χρονο την 20.12.2012 το απόγευμα, αφαίρεσαν το προαναφερόμενο μηχάνημα το οποίο στη συνέχεια πούλησαν σε εταιρεία εμπορίας παλαιών σιδήρων της οποίας νόμιμος εκπρόσωπος είναι ο 46χρονος.

Σε αστυνομική έρευνα της μάντρας της προαναφερόμενης εταιρείας, βρέθηκε το εργολαβικό μηχάνημα το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News