Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Παρέμβαση εισαγγελέα για κακοποίηση αδέσποτων

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μετά από αναφορά ιδιώτη για κακοποίηση σκυλιών σε χωροθετημένη περιοχή του πρώην Στρατοπέδου Κόδρα στην Καλαμαριά, η οποία λειτουργεί ως χώρος φιλοξενίας αδέσποτων.

Κατόπιν της εισαγγελικής παρέμβασης η Αστυνομία θα πραγματοποιήσει αυτοψία στους χώρους για να διερευνήσει κατά πόσο ευσταθεί η καταγγελία, αλλά και να διαπιστώσει εάν τηρούνται οι προβλεπόμενοι από το νόμο κανόνες διαβίωσης για τα αδέσποτα.

Από την πλευρά τους, εθελοντές από την Καλαμαριά αναφέρουν ότι δεν υφίσταται θέμα «κακοποίησης» και αποδίδουν τυχόν τραυματισμούς στο γεγονός ότι τα σκυλιά παίζουν μεταξύ τους.

Οι εθελοντές αναφέρουν πως για την αποφυγή τραυματισμών πρέπει να υπάρξει χωροταξικός διαχωρισμός των αδέσποτων ανάλογα με την ηλικία και το μέγεθός τους, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί.

---
Πηγή: econews.gr

3 σχόλια:

  1. και με το αδεσποτο που δαγκωσε χθες το δεκαχρονο παιι στο λουτρακι τι θα γινει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο αδεσποτο ρε βλακα, αδεσποτος εσυ εισαι βλακα, κτηνοτροφου σκυλι ηταν πανιβλακα....κριμα που δεν δαγκασε εσενα βλακα.

      Διαγραφή
  2. ante na sas poume kai ena neo olous esas pou ton "kalo" logo ton exete sto stomataki sas. DEN ITAN ADESPOTO! IDIOKTISIA ENOS KTINOTROFOU ITAN!
    Ti eipate;; Den akousa tipote...Ante geia re, ante geia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News