Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Πολύτιμο τρίποντο για τον Μ.Α. Ν. Πέλλας μέσα στην Ίδα

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο ΜΑ Ν. Πέλλας μέσα στην Ίδα επικρατώντας του τοπικού Μακεδονικού με 0 – 2 και βελτίωσε την θέση του στην βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους που σιγά-σιγά ισορρόπησαν και προσπάθησαν να απαντήσουν έχοντας ένα δοκάρι χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι αφού οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο, οι γηπεδούχοι για να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρουν ενώ οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο κράτησαν το σκορ αλλά διεύρυναν το προβάδισμά τους και πήραν τη νίκη.

Στο 7’ οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έγραψε το 0 – 1 παγώνοντας το γήπεδο, ενώ στο 82’ ο ίδιος παίκτης κλείδωσε τη νίκη των φιλοξενούμενων γράφοντας το τελικό 0 – 2 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Διαιτητής του αγώνα ο Θωμάς Μαυρίδης.

4 σχόλια:

  1. Δηλαδη στην Ιδα σημερα επρεπε να βαλει γκολ καποιος για να παγωσει το γηπεδο? τοση παγωνια δεν εφτανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι δεν μπορεσε να παρει ο Μακεδονικός καποιο βαθμό? αυτά ειναι ματς για ποντους.Κριμα αλλα εχουμε χαλαρωσει.Η ομαδα αξίζει και ο προονητης εχει ευθυνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πολυ μεγαλος κοουτς ΝΙΝΙΑΤΣΟΥΔΗΣ θα φυγει απο την ΝΕΑ ΠΕΛΛΑ μονο για πολυ μεγαλυτερη κατηγορια Κε ΜΠΙΝΟ, επειδη σε προηγουμενα QUIZ αφησατε καποια υπονοουμενα.Ο Κωστακης ειναι πρωτα ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ και μετα προπονητης,και απο τα καλυτερα παιδια που υπαρχουν και ασχολουνται με το ερασιτεχνικο ποδ/ρο της ΠΕΛΛΑΣ. "ΜΠΕΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News