Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΣ Πέλλας: Τα νέα των ομάδων της Β' Κατηγορίας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Στο τέλος έσωσε την παρτίδα ο Ηρακλής Τριφυλλιού αφού με πέναλτι ο Μαργαρίτης έφερε το ματς στα ίσα με το Δαμιανό και έτσι ο Γηραιός γλύτωσε την ήττα.

Αν και αξιόμαχη η Αναγέννηση Λιποχωρίου δεν απέφυγε την ήττα στο Ριζό αφού άντεξε μόλις για ένα ημίχρονο. Σίγουρα η πορεία από τα μέσα του πρώτου γύρου δεν ήταν και η καλύτερη που περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Στο τέλος χάθηκε η νίκη για τον ΠΑΟΚ Δαμιανού μέσα στοπ Τριφύλλι αφού η ισοφάριση των αντιπάλων έγινε λίγο πριν τη λήξη παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Δικέφαλου σε αυτό το παιχνίδι.

Αν και προσπάθησε ο Μακεδονικός Μεσημερίου απέναντι στην Δόξα Μαυροβουνίου δεν κατάφερε να γλιτώσει την βαριά ήττα. Το μόνο θετικό η πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του ο Άρης Υδραίας που πήρε το διπλό στο Θεοδωράκι και ανεβαίνει συνεχώς τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά. Οι έμπειροι Ρούσσης και Μαραμής βρήκαν δίχτυα για τους κιτρινόμαυρους που απειλούν τους πρωτοπόρους.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Αστέρας Νεοχωρίου παρότι ηττήθηκε από τους Προμάχους και αυτό είναι που δίνει αισιοδοξία στους υπεύθυνους της ομάδας που βάζουν βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Ακόμα μια ήττα για το νεανικό Άρη Θεοδωρακίου αυτή τη φορά εντός έδρας από την Υδραία σε ένα ματς όπου η πείρα νίκησε τα νιάτα. Η ήττα πάντως δεν πρέπει να πτοήσει τους ανθρώπους του Άρη που βάζουν νέα παιδιά κοιτώντας το μέλλον.

Σε μέτρια αγωνιστική μέρα ο Άρης Αθύρων γνώρισε την ήττα μέσα στη δύσκολη έδρα της Δάφνης και έτσι μειώθηκε η διαφορά με τους υπόλοιπους διώκτες.

Ακόμα σκοράρει ο Απόλλων 1970 Κ.Β. αφού ο Κρωμνιακός ήταν πολύ αδύναμος, 9 γκολ κι όμως η χαρά δεν υπήρχε καθώς κάποιοι άνθρωποι που ματώνουν για την ομάδα ήταν στο Αστυνομικό Τμήμα λόγω απόφασης του Δικαστηρίου.

Εύκολη νίκη για την φορμαρισμένη Δόξα Μαυροβουνίου μέσα στο Μεσημέρι και συνεχίζεται η προέλαση για την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις δείχνουν ότι ο στόχος αυτός είναι κάτι παραπάνω από εφικτός.

Άλλους 3 βαθμούς πήρε η Δόξα Μεγαπλατάνου με θύμα της την Μηλιά με τους παίκτες του Μπάμπη Παυλίδη να είναι αγωνιστικοί και ορεξάτοι και να δείχνουν ότι έχουν δυνατότητες.

 
Μεγάλο διπλό για τον Ακρίτα Σωσάνδρας που πέρασε σχετικά εύκολα από την Πολυκάρπη και εξακολουθεί να βρίσκεται σε θέση βολής από την κορυφή. Οι παίκτες του Θωμά Αβραάμ θέλουν την άνοδο και μπορούν αν συνεχίσουν έτσι.

Την δύναμή του έδειξε ο ΠΑΟ Δάφνης που λύγισε τον Άρη Αθύρων χάρη σε δύο γκολ του Ιορδάνη Τσιφλίδη και πλησίασε προς την κορυφή με τον στόχο της ανόδου να παραμένει εφικτός.

Πετούσε φωτιές ο Ευρωπός Φούστανης που διέλυσε τον Αλμωπό β’ και έδειξε τα δόντια του στους υπόλοιπους διεκδικητές των προνομιούχων θέσεων. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έδειξε πολύ καλή μπάλα και χειροκροτήθηκε.

Παρά την ήττα ο ΑΠΟ Πιπεριάς άφησε καλές εντυπώσεις εναντίον του Βορεινού και τα νέα παιδιά δείχνουν σιγά-σιγά να βρίσκουν τον δρόμο τους στην δημιουργία μιας ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Μεγάλο διπλό πήρε ο Μακεδονικός Πλαγιαρίου μέσα στο Πατριαρχείο και δείχνει ικανός να κυνηγήσει την άνοδο με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις αφού οι άνθρωποι πιστεύουν στο υλικό αλλά και στον ενθουσιασμό της ομάδας του Γιώργου Στεργίου.

Με ηγέτη το νεαρό Μάντση η Νίκη Βορεινού δεν είχε πρόβλημα να φύγει με τους 3 βαθμούς από την Πιπεριά και έτσι ακολουθεί κατά πόδας τους Προμάχους τους οποίους η ομάδα του Χρήστου Στυλιανίδη θα προσπαθήσει να προσπεράσει στο μεταξύ τους παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.

Δεν τα κατάφερε το Πατριαρχείο στο ματς με το Πλαγιάτι και γνώρισε την ήττα όμως αυτό που έμεινε ήταν η πολύ καλή εμφάνιση του Δικέφαλου που έχασε το ματς στις λεπτομέρειες.

 
Βαριά ήττα για τον Αλμωπό β’ καθώς οι πιτσιρικάδες του Γιώργου Τσιμτσιρίδη δεν ήταν αυτοί που έπρεπε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν και έδειξε ευάλωτος αμυντικά με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Με πολλά παράπονα από την διαιτησία έφυγε από τον Μεγαπλάτανο ο Αίαντας Μηλέας ενώ η φιλοξενία ήταν άριστη από τους αντιπάλους. Ο προπονητής Δημήτρης Μποϊδάνης έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος από τις αποφάσεις του διαιτητή που αδίκησε την ομάδα του.

Νέα ήττα αυτή τη φορά από την Σωσάνδρα για την Ένωση Πολυκάρπης – Μοναστηρακίου και μάλλον χάθηκε το τραίνο των προνομιούχων θέσεων αφού οι 3 συνεχόμενες ήττες είναι αδύνατο να καλυφτούν.

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η Δόξα Ριζού πήρε το τρίποντο από το Λιποχώρι και εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά πρωταθλήματος με την ομάδα του Κώστα Αλεξανδρίδη να δείχνει ότι έχει πολύ καλό και γεμάτο ρόστερ.

Καθάρισε την Καρυώτισσα στο γειτωνικό ντέρμπυ η Δόξα Π. Μυλοτόπου και επανήλθε στις νίκες έχοντας για σκόρερς τους έμπειρους Κώστα Ιωαννίδη, Αντώνη Σαββίδη και Δημήτρη Τάντη.

Με το διπλό απέδρασε από το Γυψοχώρι ο ΜΑ Δροσερού χάρη σε ένα γκολ του Κυριακίδη και πολλά παράπονα από την διαιτησία αφού είχε 3 αποβολές.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Ηρακλής Άσπρου επανήλθε στις νίκες περνώντας από την δύσκολη έδρα της Παναγίτσας. Ηγέτης της επιτυχίας ο έμπειρος επιθετικός Μάριος Βαρδαρέντσης που ήταν ασταμάτητος.

Με χατ-τρικ του Γιώργου Κυριακίδη ο Πυρσός Πετριάς πήρε το διπλό στο Γραμματικό και πρόσθεσε μια εκτός έδρας νίκη στο ενεργητικό του δείχνοντας ότι υπάρχουν δυνατότητες.

Δεν βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα ο Φίλιππος Φλαμουριάς και έτσι αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην έδρα του με το Άνυδρο.

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Ασπίδα Γυψοχωρίου σο ντέρμπυ με το Δροσερό παρότι οι αντίπαλοι έπαιζαν με 8 παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Προς το τέλος του ημιχρόνου χάθηκε ο έλεγχος του αγώνα στον Π. Μυλότοπο για την ΑΕ Καρυώτισσας που δέχτηκε δύο γκολ και δεν κατάφερε να αντιδράσει με αποτέλεσμα την ήττα.

 
Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Φλαμουριά ο Μακεδονικός Ανύδρου και επιβραβεύτηκε η μεγάλη προσπάθεια των παικτών σε όλο το 90λεπτο.

Χωρίς να δυσκολευτούν οι Πρόμαχοι πέρασαν εύκολα από το Νεοχώρι με τον Γιώργο Νάνο να έχει πάριε φόρα και να σκοράρει συνεχώς για την ομάδα του Μανώλη Κοβάτση που είναι σταθερά στην πρώτη θέση.

Δεν αντιστάθηκε η Δάφνη Παναγίτσας στο Άσπρο και γνώρισε την ήττα σε ένα ματς όπου το γρήγορο τέρμα που δέχτηκε σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του για την συνέχεια του παιχνιδιού.

Αν και έβαλε 4 τέρματα ο Εθνικός Γραμματικού μέσα στην έδρα του κατάφερε να δεχτεί ένα παραπάνω και να γνωρίσει την ήττα από την Πετριά.

8 σχόλια:

  1. kirie bino mia erotisi ta iparxi diakopi sta protatlimata tis eps pellas gia tis giotres?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι στιγμής η ΕΠΣ Πέλλας δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή της για αυτό το θέμα...

      Διαγραφή
  2. kiriaki apogeuma oloi oi dromoi odigoun sti sosandra...sosandra-promaxoi to megalo derbi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα αναβληθεί το ματσακι ετσι οπως πάει.Σιγα μην σκοτωθο΄με μεσα στη παγωνια.

      Διαγραφή
  3. to dinoume to mats stin dafni legetai pleon metria agonistiki mera ton athiron?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. i foustani exei poli aksiologi omada thelei prosoxi.....apo swsandra meria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ante geia swsandra exeis sklirotraxilo antipalo me megali istoria....prosexe kala an xaseis akrita d 8a aneveis kai edw imaste kai ta leme!!!! eimai uper promaxwn exoun kaliteri omada s ooolo to prwta8lima kai tou xronou p 8a anevei.. 8a paei k gia A1 anodo apo A'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πάμε για πολλές αναβολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News