Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Αριδαία: Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα "πλημμύρισαν" το Δημαρχείο

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας αφού τους καλωσόρισε, τους ευχήθηκε καλές γιορτές

Με χριστουγεννιάτικα κάλαντα, παραδοσιακές μουσικές και παιδικά γέλια πλημμύρισε τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου το κτήριο του Δημαρχείου καθώς μαθητές του Γενικού Λυκείου Αριδαίας, η Δημοτική Χορωδία Αλμωπίας και η Χορωδία Πολυκάρπης , όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, “τα έψαλλαν” στο Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη και σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.


 
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας αφού τους καλωσόρισε, τους ευχήθηκε καλές γιορτές και η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη, περισσότερο ανθρώπινη και δημιουργική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News