Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Έκλεισε το X.K. του Καϊμακτσαλάν λόγω βλάβης της ΔΕΗ

"Έχουμε μία βλάβη, την οποία και προσπαθούμε να την αποκαταστήσουμε"

Σε αναστολή είναι, σύμφωνα με το NewsIt.gr το X.K. Καϊμακτσαλάν λόγω βλάβης της ΔΕΗ.

Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για να εντοπίσουν τη βλάβη και να μπορέσει να λειτουργήσει και πάλι το χιονοδρομικό.

«Αυτή τη στιγμή χιονίζει στο βουνό. Έχουμε μία βλάβη, την οποία και προσπαθούμε να την αποκαταστήσουμε. Την περασμένη Κυριακή ανοίξαμε για πρώτη φορά φέτος και πήγαμε σχετικά καλά. Είχαμε αρκετό κόσμο και ελπίζουμε ότι θα λυθεί το πρόβλημα με τη ΔΕΗ και από την Τετάρτη θα είμαστε και πάλι στη διάθεση των σκιέρ» δήλωσε ο υπεύθυνος του Καϊμακτσαλάν, Δούκας Θεοδωρίδης.

1 σχόλιο:

  1. Άσε ρε Δούκα...τόσα λεφτά που μας φάγατε πέρυσι θα το βρείτε μπροστά σας...ήδη ξεκίνησε το κακό!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News