Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ο Εδεσσαϊκός "άλωσε" την Όρμα με σκορ 0 - 6

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Ανώτερος σε όλους τους τομείς ο Εδεσσαϊκός πέρασε εύκολα από την Όρμα συντρίβοντας τον τοπικό ΜΑ με σκορ 6 – 0.

Το ματς εξελίχθηκε σε μονόλογο του Εδεσσαϊκού που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα αφού οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με αμυντικά κενά και μόνο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ισορρόπησαν το παιχνίδι χάνοντας μάλιστα μια κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν.

Στο 21’ ο Δημήτρης Λαφαζανίδης έγραψε το 0 – 1 ανοίγοντας το σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 44’ έγραψε το 0 – 2.

Στο 52’ ο Απόστολος Τσόπτσης με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 0 – 3, ενώ στο 63’ ο νεαρός Βαγγέλης Μουτσάρας έγραψε το 0 – 4.

Στο 76’ ο Γιάννης Μίσκος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το 0 – 5, ενώ στο 83’ ο Απόστολος Τσόπτσης έγραψε το τελικό 0 – 6.

Στο 90’ ο νεαρός Αναστασιάδης εκτέλεσε πέναλτι άουτ.

Οι καλύτεροι:

Καλύτεροι των νικητών οι Λαφαζανίδης (κορυφαίος), Τσόπτσης, Ιωσηφίδης, Ρέντζια και Τεκελίδης, ενώ από το ναυάγιο των γηπεδούχων διασώθηκαν οι Αβραμίδης Α., Μανελίδης και Νούσης. Καλή η διαιτησία του Χρήστου Δεμερτζή, ενώ με σωστές υποδείξεις ήταν οι Ευδοξία Εφραιμίδου και Γρηγόρης Σαββίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ: Μπελιτάσιος, Μήνου (46’ Αβραμίδης Δ.), Αβραμίδης Α., Γώγου, Ρώσσης, Μανελίδης, Σούπης, Νούσης, Σαμαράς, Ιωάννου (65’ Χατζηλαμπρινός), Ντούσκου (78’ Τσολάκης).

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Τζίγκας, Σέρα, Γεωργίου, Πεχλιβάνης (77’ Παπαηλίας), Τεκελίδης, Μίσκος, Ιωσηφίδης, Μουτσάρας (78’ Αναστασιάδης), Τσόπτσης, Ρέντζια, Λαφαζανίδης (80’ Σαρίδης).

7 σχόλια:

  1. Οπου θελει ειναι σωστη η Εφραιμιδου... Αλλα πειτε της οτι στο Ριζαρι μεσα, να το σκεφτει αν θα ξανα σφυριξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ευφρεμιδου δεν σφυριζει ποτε φιλαρακι,οποτε δεν θα το σκεφτει καν.και μην απειλεις ανυνυμα και ειδικα γυναικα,ειναι ανηθικο.

      Διαγραφή
  2. Τι έγινε ρε παιδιά ξαφνικά στην ορμα εκεί που ήταν η αποκάλυψη τώρα τι στραβωσε. Και δεν το παίζω ειρωνεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΑΡΙΔΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑ ΤΟ 0-7 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΚΛΩΤΣΟΝΤΑΣ 2 ΠΟΝΤΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΣ.ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ Η ΗΤΤΑ [ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ]ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΗΤΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ.ΕΔΩ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΩΣ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ABRAMIDIS,MITITANIDIS,MPAGIS,THOMAS G.KAI L.GAZI,NOYLIS,XLAMPRINOS. MALLON M AFTES TIS APOYSIES 8 PAIKTON DEN XREIAZETAI NA POYME TIPOTA ALLO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News