Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο: Δείτε πόσα πλήρωσε για 2 καφέδες

Καφές από.... χρυσάφι!

Το φυσάει και δεν... κρυώνει μια γυναίκα που απλώς ήθελε να πιει καφέ!


Η ίδια έκανε καταγγελία στο cretalive καθώς κλήθηκε για δύο καφέδες να πληρώσει σε καφετέρια των Αθηνών το ποσό των 14,80 ευρώ! Για έναν freddo κι έναν espresso!

Δείτε την απόδειξη 



10 σχόλια:

  1. Δεν πηρε ενα Fredo και ενα espresso , πήρε 2 fredo , o ενας ηταν φρέντο εσπρέσο και ο άλλος ήταν φρέντο καπουτσίνο.fredo=κρύος.

    Η τιμη βέβαια ειναι απο άλλο κόσμο , και νομίζω πως γνωρίζω το μαγαζι...

    Φιλικά,
    Κάποιος καφετζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ενοικιο ειναι τρελό,το μεροκαματο του σερβιτορου διπλό,κοκ.Και η Πορσε εχει αλλη τιμη απ το σκοντα.Διαλεγεις και περνεις.Και φυσικα για να μην νοιωσεις μειονεκτικά θα πεις ότι καταβαθος η σκοντα ειναι Audi. Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας επεινες ελληνικο καφε κυρια μου μαθαμε ολοι φρεντο και καπουτσινο οταν στην ελλαδα δεν θα εχουμε να φαμε να δω αν θα περνετε φρεντο και αλλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα ρε μεγαλε, μας μπουκωσες με τον λαικισμο σου, ειμαι σιγουρος πως εφαγες του σκασμου σημερα, και χεστηκες κανα δυο φορες...

      Διαγραφή
    2. Ασε μας κουκλιτσα μου!

      Διαγραφή
    3. POIOS SOY EIPE ESENA OTI DEN ΘΑ ΧΡΕΩΝΕ 6,20 ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ ΡΕ ΦΙΛΕ;;;; Ο ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΒΛΑΚΩΔΕΣΤΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΥΡΟ ΚΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΕΡΜΑΤΑ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΑΞΙΑΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ Ο ΚΑΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ 1 Ή ΤΑ 2 ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ 1 ΔΟΛΑΡΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΦΕΣ.

      Διαγραφή
  4. Θα μπορουσε να κοιταξει τον τιμοκαταλογο πριν παραγγηλει,αλλα κουμαντο στην τσεπη του καθενος δεν μπορουμε να κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς. Όπως δε θέλουμε να δεχόμαστε παρατηρήσεις για το πώς χρησιμοποιούμε τα χρήματά μας, έτσι δεν πρέπει να σχολιάζουμε και τους άλλους.

      Τέτοιες "ειδήσεις" όμως με κάνουν να μειδιώ καθώς δεν πίνω και ποτέ δεν ήπια καφέ κανενός είδους. Α, και μια πραγματική είδηση για τους άντρες που διαβάζουν εδώ: ο καφές είναι μια από τις ουσίες που είναι γνωστό ότι προκαλούν ερεθισμό στον προστάτη. Το ίδιο και το αλκοόλ. Όχι, δεν τα φαντάζομαι, εδώ είναι η πηγή:

      http://www.livestrong.com/article/250573-foods-that-irritate-the-prostate/

      Διαγραφή
  5. H ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ TA ZONAR'S ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News