Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση για το 7ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι

Ανακοίνωση

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κύριος Χρήστου Αναστάσιος καλεί όλους τους Συλλόγους του Δήμου Αλμωπίας σε συνάντηση...

...την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 19:30 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου με θέμα συζήτησης το Καρατζοβίτικο καρναβάλι 2013.

19 σχόλια:

  1. Αφήστε τα καρναβάλια και τις βλακίες. Πότε επιτέλους θα ασχοληθείτε με τα σοβαρά. Σε λίγο θα σας πάρουν και τον Δήμο ρεεεεεεεε. Ξυπνήστεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
    Ένα είναι σίγουρο. ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ και εσείς ασχολείστε με τα .... καρναβάλια. Τόση ευτυχία θεέ μου .Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα. Καλό ταξίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ.ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα επιτέλους αν δεν μπορείτε να σχεδιάσετε κάτι για το μέλλον αυτού του τόπου τότε κρατήστε ότι με κόπο κατακτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Αφήστε λοιπόν τις συσκέψεις για τα... καρναβάλια και αγωνιστείτε να ξαναπάρετε ότι μας έχουν πάρει απο την Αλμωπία. Και δεν μιλώ μόνο για υπηρεσίες. Αυτά που μας έχουν πάρει είναι πάρα πολλά και αυτά που σχεδιάζουν να μας πάρουν ακόμη περισσότερα. Λοιπόν ας σοβαρευτούμε όλοι. Αλλα εσείς που έχετε την ευθύνη για την τύχη αυτή του τόπου ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην ασχολείστε με τα καρναβάλια. Σε λίγο δεν θα υπάρχει τίποτα στην Αλμωπία. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to karnawali ginete me xorhgies, den xreonete opos palia o dhmos. ta katasthmata doulewoun ekeino to 3mero!! einai mia efkairia na xefigoume oloi kai na xechasoume thn kathimerinotita. uparxei summetoxh kai endiaferon apo tous sullogous ths almopias. ego leo nai loipon, kante oti mporeite. sthn edessa diladi den iparxei krisi??? kai kanoun programma 14 meres!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΑΚΟΥΣ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΖΕΡΟΙ.ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΕΘΙΜΟ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φάτε καρναβάλια αλλά μόνο καρναβάλια.... Γιατί τίποτα άλλο δεν γίνεται σ´ αυτό το τόπο. Καλή όρεξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..καλα εσυ απο την πολυ μαλακια εχεις χαζεψει..πολυ ουφο πρεπει νασε ρε αδελφε.

      Διαγραφή
  9. Ti tha paradosete stis nees genies mono karnavalia.
    Tipota allo den exete prosferei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΛΟΝ ΤΟ 7ο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΩΣΤΟΣ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ "ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ" ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kai sugnwmh gia na katalavw twra.... h protash einai na stamathsoun oi ekdhlwseis genika...oute karnavalia oute ekdhlwseis politistikes oute tpt... kai etsi 8a sw8ei o topos.... an kleistoume oloi mesa sta spitia mas... an pesoume sth mizeria.... kapoios mallon sas eipe oti an den ginoun ekdhlwseis 8a glitwsoume lefta kai 8a pane se eidh prwths anagkhs.....eeeere poso gelasmenoi eiste... opoios den 8elei na summetexei na katsei spiti tou... na kanei thn oikonomia tou...uparxei omws kai kosmos pou 8elei kai na kseskasei kai na ksexasei gia ligo th mizeria tou... kai sthn telikh auto einai provolh gia ta merh mas...ta magazia kati tetoies meres perimenoun gia na vgaloun ena eisodhma.....FTANEI PIA ME TH MIZERIA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. N αγιαση το στομα σου..πεστα τους (αλλα αν τα ελεγες κ ελληνικα)

      Διαγραφή
    2. ειλικρινα οταν διαβασα τα σχολια των προλαλησαντων ουτε καν σκεφτηκα αν τα γραφω ελληνικα η οχι... ελεος πια με αυτην την καραμελα της κρισης που εχουν ολοι και μασανε!!!!! εχει καταντησει κουραστικο... οποιος δεν θελει δεν συμμετεχει...κανεναν δεν τραβαμε απο τα ποδια!!! οι καταστηματαρχες πως θα ζησουν??? κλεφτες θα γινουν???

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News