Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Σκόραρε ο Κοβάτσης με την Εθνική Ομάδα

Ακολουθεί το άρθρο από την επίσημη σελίδα της ΕΠΟ στο διαδίκτυο

Ο πρώην παίκτης του Αλμωπού Αριδαίας, Κοβάτσης Δημήτριος, που μετακινήθηκε πριν από δύο χρόνια στον Ατρόμητο Αθηνών, σκόραρε με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας κάτω των 18.

Ακολουθεί το άρθρο από την επίσημη σελίδα της ΕΠΟ στο διαδίκτυο:

Εθνική U-18: Ρωσία-Ελλάδα 2-2

Η Εθνική Ομάδα κάτω των 18 αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Ρωσία στον δεύτερό της αγώνα για το διεθνές τουρνουά «Valentin Granatkin 2013» της Αγίας Πετρούπολης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε κοντά στη νίκη καθώς προηγήθηκε 2-1 στο 90ό λεπτό με τέρμα του Κοβάτση, όμως οι διοργανωτές κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το πρώτο γκολ της Ελλάδας σημείωσε ο Πόποβιτς στο 35'.

ΕΛΛΑΔΑ: Στρέζος, Ναυπλιώτης, Μυρθιανός, Σωτηράκος, Πούγγουρας, Πολίμος (70΄ Κοβάτσης), Μήλιος (64΄ Φουκαράς), Βούρος (90΄+1 Μπεγκλεκτσής), Πόποβιτς (53΄ Βέργος), Δεληγιαννίδης, Πασαλίδης (75΄ Αρώνης).

Η Εθνική θ΄ αντιμετωπίσει τη Λετονία στις 9/1 και ώρα 14:30 (Ελλάδας).

8 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΗΛΟ,ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ TV,ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΜΩΠΟ ΓΕΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παλικαρι μου..... δωσε χαρα σε ολους μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο αγορι μου μας κανεις περηφανους και εις ανωτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News