Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δύο ήττες για την ΕΠΣ Πέλλας στην Ιταλία

Στους αγώνες του τουρνουά της Ρώμης

ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ U 18 - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 1 - 0

Στον 1ο αγώνα του τουρνουά της Ρώμης η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Πέλλας ύστερα από μια καλή εμφάνιση ηττήθηκε δύσκολα από την εθνική ομάδα νέων U 18 της Ιταλίας με 1 - 0.

Ο αγώνας ξεκίνησε με μια αναγκαστική αλλαγή στο 5ο λεπτό ύστερα από τον τραυματισμό του Αμπράζη. Στο 20΄ λεπτό του αγώνα οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ με τον LΙΜΑ.

Αμέσως μετά το γκολ η Μικτή ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε δοκάρι με τον Παπαγεωργίου στο 40'.

Στο 2ο ημίχρονο η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Πέλλας συνέχισε την θετική εμφάνιση πιέζοντας για την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα, με μεγαλύτερη ευκαιρία χαμένη στο 80΄ σε τετ α τετ του Αργυρόπουλου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ:

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ U18: MEDIOLI, BARBIERI, TUNIZ, LADU, CROCCHIANTI, CARMINUCCI, TORELLI, BONGERMINO, LIMA, GALLELI, BOTTINO.

EΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΙΝΟΣ, ΚΟΥΜΠΟΥΣ, ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι, ΑΜΠΡΑΖΗΣ (λ.τ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ), ΜΟΝΟΓΕΝΙΔΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΧΟΝΤΖΙΑΣ. (ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΜΠΟΖΙΝΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΛΟΣ).

 
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ 0 - 2

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και υπό καταρρακτώδη βροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η μικτή νέων της ΕΠΣ Πέλλας ηττήθηκε με 2 - 0 από την Εθνική Νέων της Ρωσίας.

Η ομάδα της Ρωσίας παρουσιάστηκε πιο έτοιμη και είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Πέλλας που είχε ως στόχο την καλή παρουσία κατάφερε να παρουσιάσει ένα αξιόλογο σύνολο και θα μπορούσε να ισορροπήσει το παιχνίδι εάν αξιοποιούσε τις μεγάλες ευκαιρίες που είχε στο 34΄ & 75΄ με τον Αργυρόπουλο , στο 56΄ με τον Μονογενίδη , και στο 65΄ & 73΄ με τον Παπαγεωργίου.

Η ομάδα της Ρωσίας προηγήθηκε στο 28΄ με τον GALYAMOV και διπλασίασε τα τέρματα της στο 50΄ με τον BRITAEV.

Οι συνθέσεις των Ομάδων:

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΙΝΟΣ, ΚΟΥΜΠΟΥΣ, ΘΥΜΝΙΟΣ , ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι, ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ, ΜΟΝΟΓΕΝΙΔΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΧΟΝΤΖΙΑΣ (ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΛΟΣ, ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΜΠΟΖΙΝΗΣ).

ΕΘΝΙΚΗ ΡΩΣΙΑΣ U - 18: SEMENKO, SELEZOV, BOLODIN, BRITAEV, KUNDUEV, SHAKIROV, BARMOTKIN, KARPUSKIN, GALYAMON, LUKIN, VAKHITOV.

5 σχόλια:

  1. με αλκη νουσηκυρου στην συνθεση τι περιμενατε να κερδισει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eseis ekei epano pernete opious eseis thelete kala den pame kala oute kryo oyte zesth me ths htes ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο σας κυριοι της μικτης ειστε πολυ δικαιοι 17 παιδια επαιξαν και στους 3 αγωνες εκτος απο 1 που επαιξε μονο σε εναν. συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριοι της μικτης στον αγωνα με την αλβανια επαιξε αλλος τερματοφυλακας ξεχασατε το επιθετο του η μηπως συμβαινει κατι αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλως τα παιδια, καλως τα! 3-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News