Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Πλήρης "απογύμνωση" της Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας καλεί σε σύσκεψη

Στην πλήρη απογύμνωσή της οδηγείται η Αλμωπία. Μετά την κατάργηση της ΔΟΥ φαίνεται πως έχουν δρομολογηθεί και άλλες υπηρεσίες όπως ο ΟΑΕΔ και το ΙΚΑ.

Παροιμιώδης μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά των Βουλευτών της Πέλλας οι οποίοι υποτίθεται ότι εκπροσωπούν ολόκληρο το Νομό και δείχνουν να αδιαφορούν για την κατάσταση.

Ο Δήμος Αλμωπίας με ανακοίνωσή του «καλεί όλους τους τοπικούς φορείς, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας καθώς και τους Προέδρους όλων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας, τους βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας σε σύσκεψη».

Θυμίζουμε ότι παρόμοια σύσκεψη είχε γίνει και για την εφορία, όμως τελικά έκλεισε, αντίθετα με αυτή των Γιαννιτσών που μετά τις τεράστιες προσπάθειες των Βουλευτών παρέμεινε ανοιχτή.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Αλμωπίας καλεί όλους τους τοπικούς φορείς, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας καθώς και τους Προέδρους όλων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας, τους βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας σε σύσκεψη, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 17.00μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα της Αριδαίας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα την κατάργηση των δημόσιων υπηρεσιών της Αλμωπίας και την υποβάθμιση της Αλμωπίας γενικότερα. Η παρουσία στη σύσκεψη όλων των παραπάνω κρίνεται απαραίτητη.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας
Δημήτρης Πασόης»

28 σχόλια:

  1. εδω υπάρχει κόσμος που χαίρεται που έκλεισε η εφορία κι εσεις μιλάτε για διεκδικήσεις? ενω υπάρχουν πόλεις που έχουν δεκάδες δημοσιες σκοτεινες υπηρεσίες και έχουν εσοδα από τη λειτουργία τους,στην Αριδαία προτιμούμε να είμαστε όλοι άνεργοι για να μην ζηλεύουμε αυτούς που έχουν δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ? ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ευτηχως δεν ψηφισε τα δικα σου σκατα συντροφε...

      Διαγραφή
  3. εκτος του οτι βολευτηκαν καποια 60-70 ατομα σ αυτες τις υπηρεσιες, δεν βλεπω τιποτα αλλο που μπορουν να προσφερουν.
    πειτε μου ο ΟΑΕΔ ποτε ενημερωσε τους ανεργους για κενες θεσεις εργασιας;
    ενας υπαλληλος ειναι για την καρτα ανεργιας,ενας και μοναδικος που δεν ξερει καν να χειριζεται το κομπιουτερ για το μητρωο ανεργων, και οι υπολοιποι αερα πατερα.
    οσον αφορα το ΙΚΑ εκει ειναι πραγματικα για γελια.στον κισε γραφει για συνταξεις,κι αυτοι δεν ξερουν μια απλη αιτηση να κανουν.πηγε ο πατερας μου να βγαλει συνταξη,ενας αγραμματος ανθρωπος ,και για να συμπληρωσει την αιτηση πηγε στον λογιστη του, στον χατζηροδη και σε μενα, γιατι η υπαλληλος αρνηθηκε να τον βοηθησει, λεγοντας του οτι η υπηρεσια δεν της το επιτρεπει.πηγα εγω προσωπικα στη θεσσαλονικη στα κεντρικα του ΙΚΑ ,να βρω προισταμενους για να λυθει το ζητημα.
    Ας μην αναφερθω στην εφορια γιατι δεν μας φτανει μια μερα για να γραφω.
    κι ετσι λοιπον αναρωταται ενας απλος ανθρωπος φορολογουμενος,που δεν ειχε το μεσον να βολευτει,κι ας σπουδασε,γιατι να μην φυγουν;
    απο τη στιγμη που δεν μπορουν να εξυπηρετησουν ειτε γιατι δεν ξερουν ειτε γιατι αποφευγουν,ποιος ο λογος να μενουν στην περιφερεια;
    Ας πανε να δειξουν τις γνωσεις τους στην Εδεσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι γραμματικές γνώσης έχεις.που δεν ξέρεις ότι απαγορεύεται να συμπληρώνει υπάλληλος αίτηση το πολίτη.

      Διαγραφή
    2. 1.δεν ειναι αιτηση το πολιτη, ειναι αιτηση στον πολιτη.
      2.σιγουρα η υπηρεσια θα τους ειπε να το <>ολη μερα για να περναει η ωρα τους.
      3.και σιγουρα εισαι και συ απο τους βολεμενους
      4.βεβαιως εχω πιο πολλες γραμματικες γνωσεις απο σενα στραβαδι αλλα ειχα την ατυχια να μην εχω βησμα και την ευτυχια να μην ειμαι κοματοσκυλο

      Διαγραφή
  4. ανωμαλοι ειστε ρε ολοι!!!στο τελος δεν 8α αφησετε τιποτα στην αριδαια!!ντροπη σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12.31 ase mas re file!!! ti mas ftaiei o dhmos?? EGO KI ESY BGHKAME EXO STOUS DROMOUS NA FONAXOUME??? mathame oloi apo to spiti, zestoula, kafedaki kai mprosa sto pc na rixnoume thn laspi stous allous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ.Βαφειάδη,
    Σαφώς και μας αφορά όλους η παραμονή δημόσιων υπηρεσιών στην Αριδαία και σίγουρα όλοι θα έπρεπε να βγούμε γι αυτό στους δρόμους ! Αν φταίμε σε κάτι είναι σε ποιούς αφήσαμε την καθοδήγηση και την πρωτοβουλία . Γιατί κάποιοι πρέπει να μπαίνουν μπροστά και αυτοί είναι οι δημοτικοί άρχοντες . Εννοώ τη δημοτική αρχή , δηλαδή το Δήμαρχο .
    Σε όσους παρακολουθούν το δημοτικό συμβούλιο-κ.Βαφειάδη μπορείτε να επιβεβαιώσετε τα παρακάτω και σας παρακαλώ να το κάνετε-είναι γνωστό ότι ο κ.Δήμαρχος είχε αντιδράσεις που περιορίζονταν σε ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου , ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση του ζητούσε πιο δυναμικές αντιδράσεις δηλώνοντας την στήριξή της σε ότι εκείνος επέλεγε σαν μέσο πίεσης στους καρεκλοκένταυρους της κεντρικής εξουσίας . Το χειρότερο είναι ότι προκάλεσε αντιδράσεις της αντιπολίτευσης επιτιθέμενος π.χ. στον κ.Αποστολίδη λέγοντας του "εσείς ( ο εμπορικός κόσμος ) τι κάνατε ; " και επενέβει ο κ.Ζέρζης λέγοντας ότι " είναι πρωτοφανές ο 'φουλ' απασχόλησης Δήμαρχος να ελέγχει Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας για ενέργειες που πρώτιστα ο ίδιος οφείλει να κάνει , πόσο μάλλον όταν η μειοψηφία τον στηρίζει " . Αυτά για να έχουμε πλήρη εικόνα .
    Τώρα στο δια ταύτα... Κρατάω μικρό καλάθι για το αν θα αλλάξει κάτι . Ζητάω την ύστατη ώρα από τον κ.Δήμαρχο , ξέροντας ότι τον στηρίζουν όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου-για τους άλλους,βουλευτές και λοιπούς φορείς δεν ξέρω-να κάνει ότι μπορεί , να μας βγάλει στο δρόμο , όλους μας , να διεκδικήσουμε την μη απομόνωση ! Γιατί μια έδρα Δήμου χωρίς υπηρεσίες όπως η Δ.Ο.Υ. , το Ι.Κ.Α. , ο Ο.Α.Ε.Δ. , αύριο ίσως η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ , το ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , είναι πόλη που της λείπουν θέσεις εργασίας και καθόλου ελκτική για επενδύσεις . Μια πόλη απομονωμένη , πόλη που δεν ανήκει στο 2013... Έστω τώρα κ.Δήμαρχε !
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις επομενες εκλογες,οταν ερθουν οι αγαδες να ξαναζητησουν της ψηφο σας εσεις σαν προβατακια καλα θα τους ψηφησετε και ολα οκ,δεν τρεχει τιποτα! Το στομα σας το ανοιγεται μονο για κανα ρουσφετη και πως στρωσουν ασφαλτο μπροστα απο το σπιτι σας,η να βαλουν πομονα μπροστα στο χωραφι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αστον καραγκιοζησ είναι ομορφομενοσ ο 12/28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,( ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...

      Διαγραφή
  9. Ελα ρε ο Τσιπρας με ενα νομο θα της φερει ολες πισω, αντε γιουρια πασοκοι ολοι εκει..στου τσιπρα την αυλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν ψηφίζατε 45% ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στις εκλογές του Ιουνίου για να σώσετε δήθεν τα λίγα ψωροευρώ που είχατε στις τράπεζες αυτά να τα σκεφτόσασταν. Τώρα θα πληρωθεί η κάβα... Τα λεφτά σας μπορεί να παραμένουν στην τράπεζα αν δεν είστε ήδη άνεργοι κι αρχίσατε να τα σηκώνετε, ενώ όσοι έχετε ακόμη εργασία οι αποδοχές σας θα έχουν μειωθεί δραματικά φαντάζομαι όπως και οι δικές μου... Οπότε αυτά που θα χάσετε θα είναι τελικώς πολλαπλάσια των καταθέσεων σας...Κοντά στο νου κι η γνώση. Όσον αφορά την εφορία τη παροιμία Γιάννης πίνει Γιάνεις κερνάει την ξέρετε? Σε ποιάν ανήκει το κτίριο που στεγαζόταν η ΔΟΥ Αριδαίας? Αλλά δυστυχώς αυτό το κωλοκράτος δημιουργήσαμε τα τελευταία 30 χρόνια και μυαλό ακόμα δε βάλαμε (Μια μεγάλη πλεοιψηφία τουλάχιστον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπον αλανι και τα λεφτα μας ειναι στην τραπεζα και την δουλια την παλευουμε και θα την παλεψουμε, εσυ κλαψε την μοιρα σου, (αν και πιστευω οτι εισαι ανετος ξυσταρχιδης)Οσο για το τι θα ψηφισουμε εκτος αριστερα οτι αλλο γουσταρουμε και δεν θα σε ρωτησουμε.Τωρα για το που ανηκει το κτηριο της εφοριας..ε καποιου θατανε, ετυχε νανε της κυριας, ε και λοιπον; Λυπαμε κυριε αλλα εισαι μειοψηφια, και ετσι θασε μολις οι πασοκοι γυρισουν σπιτι.Καλη τυχη στη ζωη σου αλανι.

      Διαγραφή
    2. Εγώ αληταρά δεν κλαίω καθόλου τη μοίρα μου, κι ούτε αριστερά ψηφίζω. Σίγουρα όμως δε πρόκειται να ψηφίζω αυτές τις παρατάξεις που έφεραν τη χώρα σε αυτή τη θέση προσηλυτίζοντας κομματόσκυλα σαν και του λόγου σου. Όσον αφορά την επιστροφή που ονειρεύεσαι μάλλον πολύ ρομαντικός είσαι (Περασμένα μεγαλεία) και προφανώς η μειοψηφία είσαι εσύ. Γι' αυτό τουμπεκί ψιλοκομμένο τεμπέλικο λαμόγιο...

      Διαγραφή
    3. Πρωτον δεν ειμαι αληταρας, αλλα ειμαι αλητισα, δευτερον κομπλεξικε αγαμητε θα λεω οτι θελω θα γραφω οτι θελω θα ψηφιζω οτι θελω.Αν νομιζεις οτι βρηκες βημα και θα λες οτι θες ξεχασε το, θ ακους κι αλλους, καταλαβες κυριε αυνανα;

      Διαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ.
    Πριν 7 μήνες τους ψηφίσατε τους κυβερνώντες , γιαυτό τώρα μόκο και τα κεφάλια μέσα. Καθίστε στους καναπέδες , μπροστά στην τηλεόραση και το πληκτρολόγιο και κάντε την επανάσταση του κώλου.
    Τρία χρόνια τώρα η Αθήνα και οι μεγάλες πόλεις προσπαθούν να αντιδράσουν , με τις όσες συγκεντρώσεις έχουν γίνει μέχρι σήμερα, και η επαρχία κοιμάται . Ούτε ένας αγρότης στον δρόμο όταν παλιότερα βγαίνατε έξω για ψύλλου πήδημα. Θα σας πάρουνε όχι μόνο τις υπηρεσίες , αλλά και το σώβρακα που φοράτε .
    Ξυπνήστε και αντιδράστε . Αυτοί που μας έφεραν μέχρι εδώ είναι αδύνατον να μπορούν να μας βγάλουν από αυτήν την κατάσταση. Είτε εκβιάζονται , είτε πιέζονται με διάφορα μέσα και τέλος πάντων δεν μπορούν .
    Όσο για τον φίλο που μας λέει για το κτήριο της κυρίας , καλό είναι φίλε μου μιας και απ΄ότι φαίνεται είσαι μεγαλύτερος από εμένα τουλάχιστον, να ακούς καμιά φορά και κανέναν νεότερο και να βγάλεις λίγο από πάνω σου τις παρωπίδες .
    Και να εξηγούμαι , δεν λέω πως η αριστερά μπορεί να μας προσφέρει λύσεις. ΑΛΛΑ ετούτοι σήμερα (και οι τρεις) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ να μας προσφέρουν λύσεις .
    Και τέλος για να μιλάς για αλάνια , πρέπει να ξέρεις και από λιμάνια και σαν Πειραιώτης να είσαι σίγουρος πως κάτι ξέρω και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψυχραιμία. Η Αλμωπία έχει ερημώσει και θα ερημώσει ακόμη περισσότερο, έχει γίνει χωριουδάκι και το ξέρουμε όλοι αυτό. Αφήστε όλοι τις βλακίες και ας αγωνιστούμε να δυναμώσει και να ξαναπάρει ΟΣΑ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!!! Τα οποία (για τους νεότερους) δεν έγιναν πίνοντας καφέ στον πεζόσρομο. ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ!!!
    Και κάτι ακόμα τον ίδια ώρα οι άλλες επαρχίες του Ν Πέλλας γελούν με τα χαζά τα οποία και γράφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη λάθος όρο χρησιμοποίησα... Αν ήξερα ότι είσαι γυναίκα και χρησιομοποιείς το συγκεκριμένο λεξιλόγιο θα σε αποκαλούσα του δρόμου. Επιπλέον εσύ απάντησες πάνω στο σχόλιο μου, κι εγώ ανταπάντησα με βάσει τις αερολογίες σου και όχι αυθαιρετώντας. Τέλος, όπως θα λές ότι θέλεις από αυτό το βήμα το ίδιο θα κάνω κι εγώ. Και να θυμάσαι... Στη ζωή μας δε παίζει ρόλο μόνο "η ποσότητα" αλλά και η "ποιότητα" που μάλλον λείπει από τη ζωή σου στο τομέα που έθιξες, αλλά δε θα πέσω στο χαμηλό σου επίπεδο να σε αποκαλέσω όπως θα σου άξιζε αλλά να ξέρεις ότι είσαι....Χα,χα,χα χωριάτισσα

      Διαγραφή
    2. ..τωρα πως να νιωσω, γιατι οντως ειμαι απο χωριο...

      Διαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ 8.59 πμ ΠΕΣΤΑ. ΑΣ ΕΝΟΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε παιδια να σας ρωτησω κατι ? οταν αρχισε αυτο με την κρίση βγηκε στην φορα οτι εχουμε πολυαριθμους δημ.υπαληλους . κ ολοιξεραμε κ φωναζαμε οτι ήταν η εξυπηρετησεις τα βολεματα κτλ . κ ενω ειχαμε πολυαριθμους υπαληλους οι υπηρεσιες δεν λειτουργουσαν καλα .μέχρι εδω πιστευω οτι συμφωνουμε ολοι . Υπαρχουν ομως καποιες περιοχες που μια υπηρεσια εξυπηρετουσε περιοχες μεγαλυτερε ς απο αριδαια εδεσσα κ τα χωρια τους κ ειχαν κ καλυτερα αποτελεσματα . ερχετε λοιπον η τροικα κ λέει πως υπαρχη ενα καταστημα οαεδ που εξυπηρετη όλην την ανατολικη θεσσαλονικη ,μηχανιώνα περαια κερασια ν.επιβατες επανωμη κτλ. αρα κ εσεις κ καποιες περιοχες μπορουν να εξυπηρετηθουν απο μια υπηρεσια . κ ετσι εξοικονομουμε χρηματα απο μισθους νοικια λογαριασμους .το οτι εκλεισε η δου αριδαιας κ οχι της εδεσσας ολοι οι παραγοντες συμφωνησαν θελαν δεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απ οσο ξερω φιλε-φιλη λειτουργουσαν καταστηματα οαεδ παντου,δηλ και στην περαια ,μηχανιωνα ,επανομη,ν.επιβατες.πριν επρεπε να πηγαινουμε στο υποκ.Μαρτιου.μετα ειχε στα δημαρχεια των χωριων αυτων ,που ξερω οτι δεν εκλεισαν ακομη.οσο για εξυπηρετηση μονο στην Μαρτιου ειδα.στα κατα τοπους ειναι ασχετοι γιατι τους βαλανε που τους βαλανε τους αγραμματους ,ας τους επιμορφωναν μετα.

      Διαγραφή
    2. κανεις λαθος τα τελευταία 10 χρονια ολοι αυτοί εξυπηρετούνται απο τον οαεδ της μαρτιου . για ποιο πριν δεν ξερω να σου πω αλλαη ανατολικη θεσνικη εξυπηρετητε στην μαρτιου . κ ειμαι σιγουρη 100% γιατί ειμαι κατοικος της περιοχης με καταγωγή απο την αλμωπια

      Διαγραφή
  15. Τελικά με τέτοιες απόψεις αυτό που μας αξίζει είναι να ζούμε σε ένα χωριουδάκι απομονομένο απο όλα και απο όλους. Όπως και θα γίνουμε σε ένα εξάμηνο.
    Άντε γειά Αλμωπία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, ΑΠΟ ΘΕΩΡΙΑ ΣΚΙΖΕΙΣ ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News