Γράφει ο Θοδωρής Κυριακίδης |
Υλικά:
Πατάτες μίνι
150γρ ντομάτα κονκασε
150γρ ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας
κόκκινο πιπέρι
Λίγα φύλλα δάφνης
Λίγος κόκκους μαύρο πιπέρι
Αλάτι - Πιπέρι
Θυμάρι φρέσκο
50γρ βούτυρο
Ζεματάμε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με νερό, τις κρυώνουμε και τις ξεφλουδίζουμε. Σε ένα ζεστό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και περνάμε τις πατατούλες να ροδίσουν και στη συνέχεια τελειώνουμε στον φούρνο για 15 λεπτά. Όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε από τον φούρνο, ρίχνουμε ένα κομμάτι φρέσκο βούτυρο, μια σκελίδα σκόρδο και λίγα κλωνάρια από φρέσκο θυμάρι, αλατίζουμε και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.
bravo doraki,newcastle.
ΑπάντησηΔιαγραφή