Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Δήμος Αλμωπίας: Ποιος θα οριστεί Αντιδήμαρχος Οικονομικών;

Θυμίζουμε ότι η θητεία του Νίκου Παρούτογλου έληξε με το τέλος του έτους

Άγνωστο παραμένει μέχρι και σήμερα ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα οριστεί Αντιδήμαρχος Οικονομικών στο Δήμο Αλμωπίας.

Θυμίζουμε ότι η θητεία του Νίκου Παρούτογλου έληξε με το τέλος του έτους, ενώ ο Δήμαρχος είχε δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει στο νέο ορισμό κατά τις πρώτες μέρες του Γενάρη.

Μέχρι και σήμερα, 20 Ιανουαρίου, ο νέος ορισμός παραμένει άφαντος.

Υποψήφιοι γι’ αυτή τη θέση είναι πολλοί, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η σκέψη να αναλάβει ο ίδιος ο Δήμαρχος τα συγκεκριμένα καθήκοντα.

Είναι πλέον απορίας άξιον τι περιμένει ο Δήμαρχος και δεν ανακοινώνει τις προθέσεις του και γιατί υπάρχει αυτή η μεγάλη κωλυσιεργία σε τέτοιου είδους θέματα.

3 σχόλια:

  1. Φέρτε πίσω την ΔΟΥ. Σας πετάξανε ένα ξεροκόμματο με το ΚΕΦ και το δεχθήκατε. Μην αφήνεται να μας πάρουν καμιά άλλη υπηρεσία. Τα μαγαζιά μας έχουν νεκρώσει. Κάντε κάτι ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσεισ με τα μαγαζια τι κάνατε για να μη φυγουν οι υπηρεσίες .....το βουλώνατε το στοματάκι σας ..τωρα που ηρθε το αυγο ....... αμάν τι τι γίνεται τωρα ε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουδης υπαλληλος απο αυτες τις υπηρεσιεσ πρεπει να ψωνιζειαπο τα μαγαζια αιτουτων,,,,,κυροιοι να δουμαι τωρα που θα ερχοντε να σας κάνουνε ελεγχο οι εφοριακοι των γιανιτσων τι παπαρα θα τρώτε και οχι μόνο απο αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News