Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Η εντυπωσιακή κατοικία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Ο Αρχιεπίσκοπος συχνά φτάνει στην περιοχή με ελικόπτερο

Σε ένα μικρό, παραθαλάσσιο οικισμό της Βοιωτία περνά τα καλοκαίρια του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος απολαμβάνοντας μεταξύ άλλων την ηρεμία της εξοχικής του κατοικίας την εντυπωσιακή πισίνα του σε σχήμα τρούλου και με θέα τη θάλασσα.

Το σπίτι είναι διώροφο, διαθέτει τεράστιο σαλόνι με τζάκι, τρία υπνοδωμάτια, μεγάλη κουζίνα, μπάνιο και αυλή με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Κορινθιακού.

Ο Αρχιεπίσκοπος συχνά φτάνει στην περιοχή με ελικόπτερο, το οποίο προσγειώνεται στο μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων, όπου έχει κατασκευαστεί ελικοδρόμιο.

 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η εντυπωσιακή αυτή κατοικία είναι κυριολεκτικά χτισμένη μία ανάσα από την παραλία της Σάλτσας. Πρόκειται για ένα οίκημα που εύκολα θα χαρακτήριζαν κάποιοι ως βίλα, αφού διαθέτει τεράστιο κήπο, ξενώνες και τη μεγάλη πισίνα όπου απολαμβάνει το μπάνιο του ο Αρχιεπίσκοπος.

Το σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, χτίστηκε από την εποχή που ο κ. Ιερώνυμος ήταν μητροπολίτης Θηβών. Όταν είχε πρωτοεπισκεφθεί την περιοχή, είχε δείξει ιδιαίτερο θαυμασμό για το συγκεκριμένο μέρος, το οποίο είναι αρκετά απομονωμένο.

Όπως λέγεται, τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει κατά καιρούς από εκεί ισχυροί επιχειρηματίες που διατηρούν στενές σχέσεις με την Εκκλησία, ανάμεσά τους και ο κύριος Λαυρεντιάδης. Στην εξοχική κατοικία ο Αρχιεπίσκοπος έχει φιλοξενήσει και ιεράρχες οι οποίοι τον επισκέπτονται τους καλοκαιρινούς μήνες.

---
Πηγή: Real.gr

11 σχόλια:

  1. αα!! ναι!! και ο χριστος με ελικοπτερο μεταφεροταν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο μα...ς πρεπει νασε, αλλα η αριστερη σου κουλτουρα σ εχει τυφλωσει.Πανε λοιπον χεσε εξω στα χορτα, ετσι καναν εκεινα τα χρονια.

      Διαγραφή
    2. 6:48 αυτό που εσείς οι φασίστες οτιδήποτε που δεν μπορείτε να καταλάβετε το χαρακτηρίζετε αριστερά έχει πολύ ενδιαφέρον ξέρεις. Από ψυχιατρική σκοπιά πάντα.

      Διαγραφή
  2. panilithie me to sxolio ton 6:48... mono aristeros den eimai... xristianos eimai apla tha protimousa tous ieris pio aplous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ Τ ΑΛΑΖΕΙΣ; ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΣΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΑΛΗΘΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ......; ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ SEX ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ...

      Διαγραφή
  3. πισινα σε σχημα τρουλου..... το τζακουζι αραγε το εχει σε σχημα σταυρου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν με εκπλήσσει το γεγονος..και ο ιερωνυμος εχει αριστερα κουσούρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ ( 6:48 μ.μ.) ήσουν απο κατασκευής έτσι ή χτύπησες σε κάποια φάση της ζωής σου στο κεφάλι;
    Η πάθησή σου (να βλέπεις παντού αριστερούς με μεγάλους κυνόδοντες) λέγεται,μανία καταδίωξης. Οι Ψυχωτικές Διαταραχές επηρεάζουν την συνολική λειτουργικότητα του ατόμου, το περιεχόμενο της σκέψης, την δομή της σκέψης, την αντίληψη, το συναίσθημα, την βούληση και την διαπροσωπική λειτουργικότητα.
    Η θεραπεία γίνεται με αντιψυχωτική αγωγή και σε πολλές περιπτώσεις είναι αναγκαία και η ψυχοθεραπευτική στήριξη.
    Επίσης, κατά τον Freud, η αναφορά σου στο χέσιμο( χωρίς κανέναν προφανή λόγο)είναι ενδεικτική του πρωκτικού σταδίου που περνάς. Το πρωκτικό στάδιο ξεκινά από τον 18ο μήνα και κρατά ως το 3ο-4ο έτος.( Εσένα κράτησε λίγο παραπάνω) Κατ' αυτό το στάδιο αναπτύσσονται η επιθετικότητα, η οργή,το πείσμα, αλλά αρχίζουμε να ελέγχουμε τους σφιγκτήρες ούρησης και αφόδευσης.Το παιδί για να αντισταθεί στη γονεϊκή εξουσία συγκρατεί τους σφιγκτήρες του και δεν αφοδεύει.Να, γιατί έχεις τη ενδόμυχη επιθυμία για χέσιμο στα χόρτα. Για να είσαι μακριά από την γονεϊκή εξουσία.
    Για να στο πω απλά γιατί είμα σίγουρος ότι έχεις μπερδευτεί τελείως, είσαι ένας βλάκας και μισός. Δηλάδή ενάμισος.
    Μερικές χρήσιμες συμβουλές: 1.Προσπάθησε να μείνεις μόνος. Πάρε το έλεγχο της ζωής σου. 2. Οι αριστεροί δεν είναι εκείνα τα υπερφυσικά πλάσματα που είδες στο Τwilight με τους αναπτυγμένους κυνόδοντες.3. Η αριστερή κουλτούρα (σε αντίθεση με ό,τι σου έχουν πει) δεν τυφλώνει. Αντιθέτως και σύμφωνα με διακεκριμένους διακονούντες την χριστιανοσύνη , τυφλώνει το sport με το οποίο ασχολείσαι κατά κόρον. Δείξε αυτοσυγκράτηση.
    Αν παρ'όλες τις προσπάθειες δε δεις αποτέλεσμα, ας σε παρηγορήσει η Ευαγγελική ρήση: Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστί η βασιλεία των ουρανών" (Ματθ. 5, 3).Σε διαφορετική περίπτωση τελευταίο σου καταφύγιο ο εξορκισμός.
    Αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ, καλή σου νύχτα και προσοχή στους Κομμουνιστάς, στους Συριζιστάς, στους Αντιεξουσιαστάς, στους Σοσιαλιστάς και τους λοιπούς αντιχρίστους, αθέους και επικινδύνους
    εν κρυπτώ κυκλοφορούντας. Βλάκα!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας πουλάνε οι "σεβασμιότατοι" παραμυθάκια με χριστούλιδες και παναγίτσες για να πλουτίζουν κι εσείς σαν καλά προβατάκια προσκυνάτε. Μην παραπονιέστε λοιπόν. Είστε άξιοι της μοίρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως αγαπημενο βιασμενο παιδακι, πιστηκα οτι τα τραυματα δεν προκειτε να σου φυγουν ποτε.Ομως ποτε δεν ειναι αργα, ξερω ενα γεροδεμενο καλογερο, αν θες.......

      Διαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΣΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΑΒΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News