Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΣ Πέλλας: Τα νέα των ομάδων της Β' Κατηγορίας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Το καλό του πρόσωπο έδειξε ο Αίαντας Μηλέας που φρέναρε τον Άρη Υδραίας και έδειξε ότι όποιος τον υποτίμηση θα το πληρώσει με απώλειες. Καλοδουλεμένο σύνολο ο Αίαντας με πολλά νέα και ταλαντούχα παιδιά που έχουν μέλλον.

Πολύ καλός ο νεανικός Αλμωπός σταμάτησε στους Προμάχους με το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα να δικαιώνει τους πιτσιρικάδες που έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Σε κακή μέρα η Δόξα Μαυροβουνίου γνώρισε ντροπιαστική ήττα μέσα στο Άσπρο στο ντέρμπι όπου τίποτα δεν πήγε καλά για τους μαυραετούς. Σίγουρα ήταν ένα μάθημα που μπορεί να βοηθήσει ενόψει της συνέχειας.

Αν και προηγήθηκαν δυο φορές οι πρωτοπόροι Πρόμαχοι μέσα στην Υδραία δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με τους πρωτοπόρους να αισθάνονται την καυτή ανάσα του Βορεινού. Έτσι όπως πήγε το ματς η ομάδα του Κανιέμπα μπορούσε να κερδίσει αλλά και να χάσει το παιχνίδι.

Φωτιές πετούσε ο Ηρακλής Άσπρου δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλο καθώς διέλυσε το Μαυροβούνι με αστρονομικό σκορ και με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο όπου φάνηκε η δουλειά του Χρήστου Παλάνη.

Με το δίδυμο Αρβανίτη - Κελεσίδη να κάνει φοβερά πράγματα ο ΜΑ Αρσενίου πέρασε από την Παναγίτσα με το διπλό και παραμένει ψηλά στην βαθμολογία όπου στοχεύει στην άνοδο στην Α' κατηγορία.

Επανήλθε στις νίκες η Ένωση Πολυκάρπης - Μοναστηρακίου που χρησιμοποίησε πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση της όμως είχε για ηγέτη τον έμπειρο Βαγγέλη Ζαφειρίου που μάλιστα σκόραρε δυο φορές.

Κάτι δεν πάει καλά στον Ακρίτα Σωσάνσραςαφού η νέα ήττα από την Φούστανη μέσα στην έδρα του σίγουρα δεν ήταν κάτι αναμενόμενο χάνοντας πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την άνοδο.

Παρότι προσπάθησε πολύ η Δάφνη Παναγίτσας γνώρισε την ήττα από το Αρσένι αφού αμυντικά ήταν κακή, άλλωστε αυτό λένε τα έξι γκολ που δέχθηκε και μάλιστα μέσα στην έδρα της.

Σε ρυθμό ρελαντί η Νίκη Βορεινού πήρε το τρίποντο από το Θεοδωράκι που αποδείχθηκε πολύ εύκολη λεία για την ομάδα του Χρήστου Στυλιανίδη που είχε για ηγέτη και σκόρερ τον έμπειρο Γιώργο Σινάπη (Μπλακ) που πέτυχε δύο τέρματα.

Αν και κράτησε γερά στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟ Πιπεριάς δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα μέσα στην Πολυκάρπη με τα νεαρά παιδιά πάντως να αφήνουν καλές εντυπώσεις.

Απρόσμενη γκέλα έκανε ο Άρης Υδράιας που έδειχνε ανεβασμένος τελευταία. Η Μηλιά αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και σίγουρα η απώλεια αυτή ήταν μάθημα ότι εύκολος αντίπαλος δεν υπάρχει.

Εντυπωσιακός ο Ευρωπός Φούστανης και με ηγέτες τους Κώστα Σούτογλου και Γιάννη Παπαδόπουλο πέρασε άνετα από την Σωσάνδρα στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν έχει όρεξη για αστεία με αποτέλεσμα να είναι κοντά στην κορυφή.

Αν και προσπάθησε φιλότιμα ο Άρης Θεοδωρακίου δεν απέφυγε την ήττα στο Βορεινό όπου βέβαια δεν υπήρχαν μεγάλες απαιτήσεις λόγω του ισχυρού αντιπάλου.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News