Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Γκρεμίστηκαν τα τείχη στο γήπεδο του Αλμωπού - Ξεκίνησαν οι εργασίες

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του τείχους στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του τείχους στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Θυμίζουμε, ότι πριν λίγο καιρό ο δυνατός αέρας είχε ρίξει ένα μέρος του, γεγονός που οφείλεται στην παλαιότητα του κτίσματος.

Σήμερα γκρεμίστηκε από τα ειδικά συνεργεία και το υπόλοιπο μέρος του τοίχους, με σκοπό την κατασκευή του από την αρχή, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος νέας πτώσης.

17 σχόλια:

  1. mhpos to plhpwnei h dioikhsh toy ALMOPOY??Giayto dhmarxe etoimasoy na er8oun oi omades olhs ths ALMOPIAS na toys ftia3eis ta gypeda kai an 8es arnisoy na tis boh8eiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3:24 απ την Πάτρα είσαι ή απ τα Καλάβρυτα? το γήπεδο Αριδαίας είναι γήπεδο όλης της Αλμωπίας! Πόλη χωρίς Στάδιο είναι σαν εκλησία χωρίς Αγία Τράπεζα!

      Διαγραφή
    2. ο 3:24 έχει πολύ γέλιο γιατί μαλλον από μυαλό τσομπάνης.

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ, ΓΙΔΑΡΑΣ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ..

      Διαγραφή
    4. ...ne re seis Ardaiotes kalobolemenoi.poy den eiste tsopanides kai den boskete gidia alla xelones ta alla ghpada den einai ghpeda almopias;H mypos ''EKLHSIA'' prepei na exei mono h aridaia;H prepei na einai ''OMORFH''kai leitourgikh mono h aridaia;kai nai exei shmasia poios 8a plhrosei giati oi paragontes ton topikwn omadwn 3eroyn pos kratan ta periferiaka ghpeda leitourgika gia tis anages twn omadwn kai twn ''periferiakwn'' POLITWN

      Διαγραφή
    5. PROMAXIOTIS TI PERIMENES NA PEI??OURTT TSPRRR

      Διαγραφή
  2. Εχει σημασια ποιος θα το πληρωσει η αν το σταδιο της Αριδαιας η εισοδος της πολης πρεπει να ειναι ομορφη και μην ξεχνας 3.24 στο γηπεδο αυτο ολη η Αλμωπια εζησε μεγαλες στιγμες και φανταζομαι καποια στιγμη θα ξαναζησει με τον Αλμωπο επισης αν πρεπει να πληρωσει τη ζημια η διοικηση της Αλμωπου τοτε να μοιραστουν τα εξοδα αναλογα και στα παιδακια που κανουν στιβο,στις αθλητριες του ΦΟΑ και την ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ μας και στον Εθνικο Αριδαιας και στον απλο κοσμο που περπαταει καθε μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το τοιχος του μοναδικου σταδιου της Αλμωπίας που έχουν γίνει και μπορουν να ξαναγινουν μεγάλοι αγωνες διαφόρων εκδηλώσεων πρέπει να επανακατασκευαστει είτε απ το Δήμο είτε απ την περιφέρεια είτε από κάποιο κοινοτικό κονδύλιο.Αυτό είναι Σταδιο.Οχι γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α1 ΙΔΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΟΡΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΙΧΗ .ΣΤΝ ΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ..... ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΙΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ Α1 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΙΔΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΟΡΜΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τη σχέση εχουν η Ορμα ο Εξαπλατανος και η Ιδα? οι Προμαχοι είναι η δευτερη δύναμη και η Αψαλος στην Αλμωπία μετα τον Αλμωπό !

      Διαγραφή
    2. Ασε τον τρελο στη τρελα του

      Διαγραφή
  5. 7:46 apo pou katevikes? otan zitousa adeia sti Samo sti monada mou,to 1985 o διοικητής μου έλεγε? που θα πας ρε στραβάδι? τον Αλμωπό πάλι θα πας να δεις σε αγώνα? κι εσυ μας μιλας για τα φυτώρια του Αλμωπού? συνερθε αδιαβαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παπαδόπουλος χρήστος21 Ιανουαρίου 2013 στις 9:07 μ.μ.

    επειδή τα τοίχοι γκρεμίζονται και δεν ξανακτίζονται προτείνω
    αφού μπει το θέμα στην διαβούλευση να κατασκευασθούν μικρά
    εμπορικά καταστήματα κατά μήκος του δρόμου και να δοθούν
    σε ιδιώτες για 40 χρόνια προς εκμετάλλευση.
    έτσι θα ομορφύνει και η είσοδος της πόλης.
    χρήστος παπαδόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oute gia toixos tou verolinou tosi kouenta re paidia!o almopos einai almopos ti na kanoume twra dld?an den sas aresh!peite to onomastika!eime o tade dimarxe ti einai auta p kaneis ktl!ainte oloi oi papares me to pou paei na ginei kati kalo xoli vgazete!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News