Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η πιο αστεία έκθεση που γράφτηκε ποτέ!

Διαβάστε την

Θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως η πιο αστεία έκθεση που γράφτηκε ποτέ.

Διαβάστε την:


3 σχόλια:

  1. θεμα.xaraktiriste enan podosferiko agona.
    epidi viazomoyn na pao gia kafe h ekthesi poy edosa den arese sthn kathigitria moy k me estile ston gymnasiarxei o opoios me ediokse me 1 mera apovoli.
    απαντηση.O AGONAS ANAVLEITHIKE LOGO KAKOKERIAS.
    2GYMNASIOY SXOLIKO ETOS 94/95 TAΞΗ Β2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς σ΄ αυτή την ανάρτηση. Την αστεία έκθεση ή τη γλώσσα των δύο πρώτων σχολίων.
    Εντάξει.... η έκθεση του μαθητή του 1966 είναι αστεία. Τα greeklish όμως του 2013 τι είναι; (υποθέτω πως γράφτηκαν από μαθητές και αυτό είναι .... tragic)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News