Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Οι αγρότες κλείνουν την Εγνατία

Δείτε το βίντεο

Aγρότες κλείνουν την Εγνατία Κατεβαίνουν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες της Ημαθίας την Πέμπτη 24 του μήνα στον κόμβο της Κουλούρας στη Εγνατία οδό στην Ημαθία.

Δείτε το βίντεο:

6 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ . ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ , ΕΛΕΟΣ . ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ . ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΟΡΟΙ ΟΠΩΣ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ? ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. π.χ ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ

      Διαγραφή
    2. είσαι λαθος φιλε τι υπονοεις οτι ολοι οι αγροτες κλεβουν ? αφου εισαι απο χωριο θα ξερεις οτι στους 100 ο 1 ειναι το λαμογιο .κ όσο για τους φορους που πληρωνουν πληρωνουν κ με το παραπανω.κ πληρωνουν κ τις συνταξιοδοτικες τους εισφορες για να παιρνει ο παπους σου συνταξη ο οποίος δεν πληρωσε ποτε ουτε φορους ουτε ασφαλιστικες εισφορες.

      Διαγραφή
  2. ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ 2΄39 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΛΥΞΕΡΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.ΘΥΜΗΘΥΑΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΩ. ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ? ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ εκ. ευρω ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ Τ' ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

      Διαγραφή
  3. poso koroida eiste malonete gia to tipota kai oi polhtyky kanoyn thn doylia toys opos ginotan tosa xronia jypnate alos eine o antypalos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News