Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Κλείσιμο Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Φούστανης

Ανακοίνωση

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 94 Ν.3852/2010 [ΦΕΚ 87/7-6-2010 τ.Α΄] «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

2. Την ανάγκη επισκευής του καυστήρα στο Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Φούστανης λόγω τεχνικής βλάβης.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

Τη διακοπή των μαθημάτων στο Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Φούστανης αύριο 9/1/2013, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των βλαβών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ

4 σχόλια:

  1. ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ! ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ;;; ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ Κ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2η μέρα σήμερα κλειστά τα συγκεκριμένα σχολεία!
    Ενώ επισκευάστηκε χθες ο καυστήρας, πολύ απλά σήμερα το πρωί οι ξεπαγιασμένες δασκάλες των δύο σχολείων προσπαθούσαν να τον βάλουν να λειτουργήσει, με κανένα όμως αποτέλεσμα! Οπότε, με απόφαση δημάρχου, πάλι κλειστά! Τι πιο απλό! Κ το συνεργείο του δήμου ακόμα έρχεται...
    Όσο για τα κεραμίδια του σχολείου που "ξηλώθηκαν" από τους δυνατούς ανέμους των τελευταίων ημερών, η απάντηση του δήμου ήταν : << Βάλτε έναν κάτοικο του χωριού να τα φτιάξει! Τι, δεν έχετε έναν τεχνίτη εκεί;;;>> ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΒΕΡΕΣΕ ΠΙΑ, κ δίκιο έχουν κ οι προμηθευτές! ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! Μόνο βέβαια για την εκκλησία του χωριού... που οι κάτοικοι έδωσαν απλόχερα 72.000€ (χιλιάδες!!) για να φτιαχτεί ένα καινούργιο ξυλόγλυπτο τέμπλο!!! (να σημειώσουμε ότι βέβαια δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα με το παλιό! Απλώς μάλλον το βαρέθηκαν..) Κ τώρα ετοιμάζονται πάλι οι κάτοικοι να ενισχύσουν την εκκλησία με καινούργιες εικόνες (δεν έχω ιδέα πού θα πάνε αυτές που θα αντικαταστήσουν) με αξία η καθεμία 700€ κατά μέσο όρο!
    Για τις ανάγκες του χωριού κ των παιδιών μας, ποιος νοιάζεται!
    Ας έχουμε τουλάχιστον μια όμορφη εκκλησία!!!
    Άρα, δεν είναι μόνο θέμα του δήμου...
    Τα συμπεράσματα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News