Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Απαράδεκτους διαλόγους καταγγέλλει η Δόξα Μαυροβουνίου

Ανακοίνωση Α.Σ. Δόξας Μαυροβουνίου

Ανακοίνωση Α.Σ. Δόξας Μαυροβουνίου!

Σιδηρόπουλος: “ Ογδόντα χρονών έγινες, ακόμα μπάλα παίζεις;“.

Την Κυριακή 6/1/13 γίναμε μάρτυρες άλλης μιας εχθρικής, για την ομάδα μας, διαιτησίας. Μόνο που αυτήν την φορά αδυνατούμε να δικαιολογήσουμε το ανθρώπινο λάθος.

Οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι και τους παραθέτουμε άμεσα:

1. Δεν επρόκειτο για άπειρο διαιτητή.

2. Η Ε.Π.Σ. Πέλλας γνώριζε την σημασία του παιχνιδιού.

3. Για τις ίδιες φάσεις αποδίδονταν διαφορετική “δικαιοσύνη”.

4. Ειρωνεία και πρόκληση προς τους παίκτες της ομάδας μας, υπερβολικά φιλική συμπεριφορά προς τους αντιπάλους.

Ενδεικτικά κάποιοι διάλογοι του διαιτητή:

1. “Ογδόντα χρονών έγινες ακόμα μπάλα παίζεις;” είπε ο Σιδηρόπουλος στον αρχηγό της ομάδας μας και συνέχισε λέγοντας “αν θέλεις να μη ξαναπαίξεις μπάλα ποτέ, ακούμπα με” την ίδια στιγμή που στον αρχηγό της ομάδας του Άσπρου έλεγε “Έλα ρε Χρήστο μου, σήκω”. Να επισημάνουμε πως ο αρχηγός της ομάδας μας είναι γεννημένος το '78 ενώ ο αρχηγός του Άσπρου το '72.

2. Όταν ο παίκτης της ομάδας μας Μέγας Σταύρος, διαμαρτυρήθηκε για την δεύτερη κίτρινη του συμπαίκτη του επηρεασμένος απο το κρύο και την ένταση έκανε ένα σαρδάμ. Τι έκανε ο Σιδηρόπουλος; Άρχισε να τον κοροϊδεύει για αυτό μιλώντας επίτηδες ακαταλαβίστικα κοιτώντας τον παίκτη στα μάτια με σκοπό να τον εκνευρίσει. Ο παίκτης έπεσε στην παγίδα και παρατηρήθηκε με κίτρινη. Ο Σιδηρόπουλος συνέχισε να μιλάει ακαταλαβίστικα τη στιγμή που σημείωνε την κίτρινη χαμογελώντας μάλιστα ειρωνικά. Αυτό εξόργισε τον παίκτη μας ο οποίος ύψωσε τον τόνο της φωνής του με αποτέλεσμα να δεχθεί στην ίδια φάση δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί.

3. Όταν ο παίκτης της ομάδας μας Καρασαββίδης Νίκος ρώτησε για ποιον λόγο δέχθηκε κίτρινη συμπαίκτης του, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος: Ν. Καρασαββίδης: - Γιατί? Τι έγινε πάλι? Σιδηρόπουλος: - Τον βρίσκει. Ν. Καρασαββίδης: - Ποιόν βρίσκει? Είναι τρία μέτρα απο τη φάση. Σιδηρόπουλος: - Τον βρίζει. Ν. Καρασαββίδης: - Τον βρίΣΚΕΙ ή τον βρίΖΕΙ? Σιδηρόπουλος: - (Με γαλλική προφορά) Τον βγίσκει, τον βγίζει, του γήματος βγίζω, βγίζεις, βγίζει. Ο παίκτης της ομάδας τον κοίταξε και έφυγε ενω ο διαιτητής συνέχισε να κοροϊδεύει στα γαλλικά.

4. Όταν ο προπονητής της ομάδας μας τον ρώτησε για ποιό λόγο δείχνει κίτρινες μόνο σε παίκτες της ομάδας μας απάντησε: “Ποιός σου μίλησε εσένα? Ποιός σε λογαριάζει?” ο προπονητής του απάντησε “πόσο καρναβάλι είσαι?” και αποβλήθηκε.

Ήταν μάλιστα τόσο τυπικός που διέταξε τον προπονητή μας να πάει στα αποδυτήρια. Αυτό προβλέπει ο κανονισμός και ο Σιδηρόπουλος τον ακολουθεί πιστά. Ποιος κανονισμός επιτρέπει στην πρόεδρο του Ριζού να βρίσκεται στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά τη διάρκεια του αγώνα Άσπρου – Μαυροβουνίου τη στιγμή που το Ριζό έχει άμεσο συμφέρον απο συγκεκριμένη έκβαση του παιχνιδιού?

Και φυσικά τυχαίο είναι το γεγονός πως ο Σιδηρόπουλος έχει καταγωγή απο το Ριζό και σε ερώτηση παίκτη της ομάδας μας σε συμπαίκτη του “απο που είναι αυτός ρε?” ο Σιδηρόπουλος απάντησε “ Τα είπαμε αυτά, απο το Ριζό, εκεί να έρθετε να με βρείτε”.

Απορίας άξιο είναι επίσης πως είναι δυνατόν ύστερα από ένα παιχνίδι με 8 κίτρινες και δύο αποβολές εις βάρος της ομάδας μας να έχουμε έξι παίκτες τραυματίες και ο αντίπαλος να τελειώνει το παιχνίδι χωρίς αποβολή.

Κύριοι της ΕΠΣ Πέλλας, απο τον Αύγουστο του 2011 ξεκίνησε μια προσπάθεια που σαν στόχο είχε τα παιδιά του χωριού μας αλλά και των γύρω περιοχών, που έχουν το ήθος και τα ιδανικά τα οποία εμείς σαν Α.Σ. Δόξα Μαυροβουνίου θέλουμε να αναδείξουμε και να καλλιεργήσουμε, να γίνουν μια ομάδα και να εκφράσουν τα ιδανικά αυτά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Δηλώσαμε ότι δεν θέλουμε να έχουμε καμία απολύτως σχέση με τη διαιτησία και κάποιοι το εξέλαβαν σαν αδυναμία. Απαιτούσαμε μόνο την προστασία των ποδοσφαιριστών , όλων των ποδοσφαιριστών, όλων των ομάδων, απο τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, πράγμα που ποτέ δεν έγινε. Προτιμάτε να ανέχεστε τραμπουκοπαράγοντες που καμία σχέση με τα αθλητικά ιδεώδη έχουν και είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν οτιδήποτε σάπιο αρκεί να ...”κερδάνε”.

Κύριοι της ΕΠΣ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Άσπρο κι ενώ βρισκόμασταν στα αποδυτήρια του γηπέδου έγινε μια συζήτηση και ρωτήθηκε προσωπικά ο καθένας απο εμάς εαν θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι όπως αρχίσαμε την προσπάθεια ή να αλλάξουμε και να αρχίσουμε να επιδιώκουμε και εμείς το αποτέλεσμα με κάθε “τρόπο”. Δυστυχώς για πολλούς οι πιτσιρικάδες μας είναι πιο αποφασισμένοι απο ποτέ και με την συνδρομή και των μεγαλυτέρων θα συνεχίσουν να ΠΑΙΖΟΥΝ και να κερδίζουν την αναγνώριση των αντιπάλων ως η νεανικότερη και καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Κάνουμε σε όλους γνωστό πως οποιοσδήποτε εξωαγωνιστικός παράγοντας δεν μπορεί να ανακόψει αυτό που νομοτελειακά θα συμβεί. Και δεν εννοούμε την άνοδο μιας κατηγορίας. Εννοούμε την ανάδειξη νέων ανθρώπων που θα σιχαίνονται για όλη τους τη ζωή τη λαμογιά και οτιδήποτε υπόγειο.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Δόξας Μαυροβουνίου

50 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den exoun giati ama eixan den 8a ta ekanan ayta . egw ena 8elw na pw oti einai ftoxompines kai ama 8es na me breis ela ston profiti na ta poume asxete . alla den ftetai eseis i eps ftaiei pou sas afinei na sfirizetai akoma

      Διαγραφή
  2. Sas Etsoukse Gatakia...kai liga cac Valame...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ela na to peis mprosta moy auto..to onoma mou Megas Stavros...

      Διαγραφή
    2. Η ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ...ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΜΠΛΕ Κ ΒΛΕΠΑΜΕ....ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΑΠ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΡΕΜΟΣΑΣΤΑΝ..40 ΛΕΠΤΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ..Κ ΠΕΡΑΣΑΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ... ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑ.....!!!!!ΔΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...!!!!!

      Διαγραφή
  3. αυτός ο διαιτητής πάντα τα ίδια κάνει...επιτελους ας του βάλει κάποιος μυαλό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟΧΩΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΠΤ ΑΥΤΟΣ Ο κ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ..???

      Διαγραφή
    2. giati ekei epeze o panagiwtidis bala kai fovotane

      Διαγραφή
    3. xxaaxaxaxxaax des ti leei...AXXAXAXAXA

      Διαγραφή
  4. ΣΕ 17 ΜΗΝΕΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.
    Η Α-Ν-Α-Τ-Ρ-Ο-Π-Η ΑΡΧΙΣΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΜΠΟΥΚΑ".
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα σιγα εσυ!με το μαλακο.καλη ξεκουραση και σκεπασου καλα γιατι εχει κρυο!

      Διαγραφή
  5. εσείς που σχολιάζετε τον είδατε τον αγώνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να μην ξεχνάμε τα λόγια του προπονητή προς τον διαιτητή: εσυ δεν θα βγεις ζωντανός από εδώ μέσα θα σε σκίσω! αυτα γιατί δεν τα αναφέρετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΛΑΤΕ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΕΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ? ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Paramythia tis xalimas..poso fantasiopliktos mpori na einai o sintaktis tis emetikis aytis anakinwsis?paragrafos 4:O proponitis asxete den apovalete pote..apomakrynete,oi podosferistes apovalonte.Gelane kai i petres mazi sas reee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο από εμένα θα είχε γραφτεί και στο φύλλο αγώνος, να είσαι σίγουρος. Εσύ ποιός είσαι? Μπορείς να υποστηρίξεις επώνυμα αυτά που γράφεις?
    Κουκούλης Τάσος. Προπονητής Δόξας Μαυροβουνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ola ta gatakia anonima krazoun foulifes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. gt dn lete tpt gia t pws pirate t paixnidi mesa stn petria m tn diaitisia 10-90 yper sas h m t rizo p dn t dothike penalnti st 90 h t pws pirate t paixnidi mesa st arseni m tn sumpathei gia esas ksanthia diaititi??i omada sas mporei n exei kalous paiktes alla einai apitharxi..k auto fainetai ap t prwto lepto s kathe paixnidi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ 10-90 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΡΕ ΔΙΚΕ Μ...ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ...???ΗΤΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΥΤΗ...??ΚΑΙ ΔΝ ΗΤΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ 15ΧΡΟΝΟ..???ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ...ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ...ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ...ΔΕΙΤΕ-ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ..Κ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠ ΕΞΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ....ΑΝΤΕ Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....

      Διαγραφή
  12. 1 me thn petria 2-2 teleiwse...k me to rizo rwta tous podosfairistes tou rizou poios aksize na kerdisei....den exeis swsth plhroforhsh vlepw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. isopalia m tn petria swsta..gia rwta k esu tous paiktes tis petrias poios eprepe n kerdisei..k an diavazeis swsta dn eipa oti t rizo htan kalutero apo t maurovouni s ekeino t paixnidi..milisa gia tn fasi t penalntu p dn dothike..b topiko einai re ksipniste..opoios dn mporei n ginei podosfairistis ginetai diaititis k sxedon oloi einai asxetoi m t antikeimeno..oles oi omades parapona exoun..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eythxws esy pou eisai sxetikos

      Διαγραφή
    2. enw osoi den ginontai diaitittes kali wra paixtes b topikou,exoun lampri kariera mprosta tous,e re gelia pou mas prosferete simera!!

      Διαγραφή
  14. Μερικοί άνθρωποι είναι σαν τα παπούτσια: όσο πιο φτηνοί είναι, τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν ένας γάιδαρος σας κλωτσήσει, δεν έχει νόημα να τον κλωτσήσετε και εσείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχει νόημα. Αν είναι το 5% αλήθεια μήπως κάποιος να τον μαζέψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποτε και κανενας δεν εχει τιμωρηθει για κανενα λογο απο αυτην την ΕΠΣ, ποσο μαλλον αν αφορα το Β τοπικο. Καλη συνεχεια στο Μαυροβουνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν έχω καμιά σχέση και με τις δυο ομάδες... όμως ο συγκεκριμένος
    διαιτητής πράγματι προκαλεί τους ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια
    του αγώνα και μάλιστα παιδιά 15χρονα ... αλήθεια αν πιέσεις ένα
    παιδί 15 χρόνων το πιο πιθανό είναι να εκτεθεί περισσότερο …
    μήπως ο διαιτητής αυτός πρέπει να αφήσει το ερασιτεχνικό
    ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με το επαγγελματικό …
    τι λέτε κ Ατμακίδη …;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kk Ατμακιδη, Χαρίση εαν αληθεύουν τα παραπανω στο ελάχιστο είστε υόλογοι και υπεύθυνοι για ότι συμβεί μελλοντικά . Σταματήστε να δίνεται υπερεξουσίες σε ανώριμα παιδακια 20 ετων που νιωθουν ...κολίνα πριν καν "βγουνε από το αβγό τους" διότι στο τέλος η οργη ομαδων και οπαδών θα ξεσπάσει πάνω σας ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΠΡΙΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ..(ΕΝΤΕΛΩς ΦΙΛΙΚΆ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΑ ΣΑς ΤΟ ΛΕΩ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. to maurovouni den prepei na milaei gia diaitisia.........exei eunohthei perisotero apo kathe alli omada ston omilo mas.....
    ps1...akomi asxoliste me to mats me tin petria.....prepei na sas ponese poli ......
    ps2......8 fagate apo to aspro o diaititis sas estaikse...as paizate mpala kai as kerdizate.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. kyrioi ths eps pellas h katantia sas den exei oria tha prepe na drepeste...mono afto tpt allo kai pou ka8isa na grapsw afto t sxolio einai yper arketo dioti aksia sas dinw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. swpa re megale!kai poios eisai esi!kalo tha htan otan katageloume proswpa na grafoume kai to onomataki mas!

      Διαγραφή
  22. ο συγκεκριμενος τυπος,διοτι διαιτητης δεν ειναι την προηγουμενη μερα σφυριξε τον αγωνα μυλοτοπος-αριδαια!!!στις καθυστερησεις του αγωνα και αφου απεβαλλε με δευτερη κιτρινη καρτα τον σαββακη του μυλοτοπου δημιουργηθηκε ενταση κ ο αγωνας διεκοπη για λιγα λεπτα..οταν πηγε κοντα του ο κατρατσεας τερματοφυλακας του μυλοτοπου και τον ρωτησε γιατι τα κανει αυτα του απαντησε προκλητικα:΄΄ετσι γιατι θελω να σε γαμησω΄΄...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λετε μωρε,σχετικοι.Μετα την αποβολη του σαββακη ηρθε ο μακριδης και οχι ο κατρατσεας και ειπε στον προπονητη τι ειπε ο σαββακης.σε λιθαργο βρισκεστε.

      Διαγραφή
  23. sidiropoule parata to athlima enas nomos vrazei enantion sou..
    filathlos p eida perisi ton sugekrimeno kurio na prokalei se polla mats.. sto propersino voreino ethnikos na prokalei opws kai fetos sto tsakoi-ksifiani..imarton dld me ton asxeto.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ανθρωπος που δεν εχει τροπους,οσο καλος διαιτητηης-επιστημονας κτλ κτλ και να ειναι δεν εχει κανενα μελλον,το χειροτερο ειναι πως καποιοι τον εχουν προτυπο γιατι επωφελουνται,αλλα δεν αργει παλι η ανακαταταξη και εκει θελω να δω δυο ατομα συγκεκριμενα τι μουτρα θα εχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. sas ftaiei esas to maurovouni i diaitisia.....as paizate kalh mpala ....ftiaxte ligo thn omada sas....ean eisastan toso kalh giati fagate 8 gkolakia ....den eimai apo to aspro alla eida ton agona apo polu konta.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΟΣΟΥΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ...??? ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ Μ ΤΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ...Κ ΑΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...ΕΧΕΙ 8 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΧΡΙ 17 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΝ ΤΡΙΡΗ ΘΕΣΗ..ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΜΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ)..ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ..ΑΥΤΟ ΔΕΣ Κ ΚΡΙΝΕ Κ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΑΡΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟ..ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.....!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. sto kentro den eimouna alla gnwrizw polla perisotera apo olous sas sto thema podosfero.3erw oti sas ponese pou xasate alla etsi einai to podosfero kapoios kerdizei kai kapoios xanei.....kai mia diefkrinisei o arxigos ths omadas tou asprou otan pai3ate den einai genimenos to 72 mathete kalutera. sas ponese then peirazei ta pafsipona ta poulane sta farmakeia gi auto ton logo

      Διαγραφή
    3. gia pes mas to onomataki sou re file polyksere tou podosfairou !!!!!!oi noimosini sou prepi na eine polu xamili otan milas etsi....se kanenan den tsouzei mia htta giati eine ena paixnidi....apla se peirazei h symperifora kapion pou nomizoun oti mporei na kanoun ta panta mesa sto ghpedo....kai pali lypame gia sena giati milaw se enan pou den exei ta @@@@@ na mas pei pios eine!!!!!

      Διαγραφή
  26. to aspro eftia3e mia polu kalh omada me thn voitheia olon ton paixtwn kai tou proponith tous x palanh........panta sthn korufi .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο όπου φάνηκε η δουλειά του Χρήστου Παλάνη.mono pou i douleia tou palani fanike otan to mayrovouni epeze me 9 paixtes

      Διαγραφή
    2. egw file oti vlepw lew.i douleia tou faneike oti to xwrio den eixe omada kai agonistike thn eftia3e kai paei sthn korufi.oti kai na leme einai ligo.ola auta ta sxolia den tha ginontousan twra edw ean kerdize to maurovouni.nomizw sumfonoume.

      Διαγραφή
  27. Το προφίλ ενός υποδειγματικού ΔΙΑΙΤΗΤΗ:
    1.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ…Το σύνολο των ιδιαιτέρων πνευματικών και ψυχικών δεξιοτήτων που απαρτίζουν ένα Διαιτητή.
    2.ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ… Η πλήρης γνώση και εφαρμογή των κανόνων παιδιάς, στο άθλημα (από την θεωρία στην πράξη).
    3.ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ…Όταν ο Διαιτητής, δεν επιδεικνύει υπέρμετρα τις ικανότητες του, αποφεύγοντας έτσι να φτάσει στο κατώφλι της έπαρσης και της αλαζονείας .
    4.ΤΑΛΕΝΤΟ… Το φυσικό χάρισμα και η επιδεξιότητα με το αντικείμενο ενασχόλησης του.
    5.ΗΘΙΚΗ…Αρετές, όπως εντιμότητα, ανιδιοτέλεια και κάθε άλλη αξία που βασίζεται σε κανόνες δικαίου του λειτουργήματος της Διαιτησίας.
    6.ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ(καλή φυσική κατάσταση)…Οι απαραίτητες φυσικές δυνατότητες που χρειάζεται ο Διαιτητής όπως αντοχή, ταχύτητα, δύναμη, για να ανταποκριθεί με επιτυχία στο έργο του.
    Ίσως οι παραπάνω προσωπικές μου απόψεις να φαντάζουν εν μέρει ουτοπικές, αλλά θεωρώ ότι είναι πλέον επιτακτικά επιβεβλημένες για την βελτίωση της Διαιτησίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ayta akrivos pou eipes file ta diatheti ola opos fenete o kyrios sidiropoulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. εννοειται φιλε μητσο πως τα διαθετει και το ξερεις!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News