Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ποιες ομάδες πήραν το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας

Στο ίδιο έργο θεατές…

Ο Μ.Α. Πέλλας και ο Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου είναι οι δύο ομάδες που πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σήμερα Σάββατο με δύο εξίσου καλές ομάδες, τον Ολυμπιακό Γαλατάδων και τον Εδεσσαϊκό αντίστοιχα και κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη – πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας από τους δύο διεκδικητές του Κυπέλλου είναι ο Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου, ο οποίος στέφτηκε Κυπελλούχος την προηγούμενη αθλητική σαιζόν και ο αντίπαλος είναι ο ίδιος με πέρσι, δηλαδή ο Μ.Α. Πέλλας, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι καθώς ο κανονικός αγώνας και η παράταση είχαν τελειώσει 0 – 0.

Ρεπορτάζ από τα δύο παιχνίδια:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ – ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 3 – 1

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ο Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου επικρατώντας με σκορ 3 – 1 του Εδεσσαϊκού μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο με τους γηπεδούχους να δείχνουν επηρεασμένοι από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγώνων όμως παρόλαυτά ήταν επικίνδυνοι επιθετικά και με δύο απανωτά τέρματα έφτασαν να έχουν το προβάδισμα παρότι δεν έπιασαν μεγάλη απόδοση, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολλά νεαρά παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής παρόλαυτά όμως έδειξαν καλά στοιχεία και στάθηκαν αξιόλογα στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το γκολ που τους έδωσε ασφαλές προβάδισμα και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κράτησαν τη νίκη – πρόκριση αφού οι φιλοξενούμενοι παρότι προσπάθησαν για να ξαναμπούν στο παιχνίδι δεν τα κατάφεραν και αποκλείστηκαν από τον τελικό έχοντας όμως κέρδος τα πολλά νέα παιδιά που αγωνίστηκαν.

Στο 31’ ο Μιχάλης Γκότσης άνοιξε το σκορ γράφοντας με δυνατό σουτ το 1 – 0 για τους γηπεδούχους που σχετικά γρήγορα στο 37’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους, όταν ο Αντρέας Ρίτε με κοντινό πλασέ έγραψε το 2 – 0. Στο 44’ οι Εδεσσαίοι κέρδισαν πέναλτι και ο Γιάννης Μίσκος το εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το 2 – 1. Στο 54’ ο Αντρέας Ρίτε έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους γράφοντας το 3 – 1 με κοντινό πλασσέ. Στο 42’ ο Μιχάλης Γκότσης εκτέλεσε πέναλτι άουτ.

Διακριθέντες από τους γηπεδούχους ήταν οι Τσόρμπας Β., Γρηγορίου, Κατηρτζόγλου και Ρίτε, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Μίσκος, Μουτσάρας, Παπαηλίας και Τσάτσε.

Διαιτητές του αγώνα οι Γιώργος Μιχαηλίδης, Σταύρος Ζιώγλης και Αλέξης Αποστολούδας οι οποίοι αρίστευσαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μ.Α. Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ (ΜΑΚΡΙΔΗΣ): Κατρατσέας, Νάτσης, Κατηρτζόγλου, Σαββάκης, Γρηγορίου, Τσόρμπας Ε., Μυρντίνας, Τσόρμπας Β., Ρίτε (64’ Τσαβαλάκογλου), Γκότσης (64’ Χαμαλίδης), Οφίδης (57’ Χατζής).

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (ΜΕΣΗΜΕΡΛΗΣ): Παντελαίος (62’ Τσίγκας), Γάτσος, Σέρα Ρέις, Πεχλιβάνης, Μηλιάδης, Τσάτσε, Παπαηλίας, Μουτσάρας, Χούμαλης (57’ Πέγιος), Σαρίδης (53’ Μεταξάς), Μίσκος.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 2 – 0

Στον τελικό του κυπέλλου προκρίθηκε ο ΜΑ Πέλλας όπως πέρσι, καθώς επικράτησε με σκορ 2 – 0 του Ολυμπιακού Γαλατάδων μετά από πολύ καλό παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα νωρίς και αυτό τους βοήθησε πολύ στη συνέχεια καθώς αγωνίστηκαν ελεύθερα χωρίς άγχος, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προς το τέλος ζευγάρωσαν τα τέρματά τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την άλλη αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο τέρμα που δέχτηκαν, προσπάθησαν να βγουν μπροστά χωρίς όμως να καταφέρουν να απαντήσουν. Απεναντίας μάλιστα δέχτηκαν και δεύτερο γκολ.

Στην επανάληψη το ματς ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να προσέχουν αρκετά τα νώτα τους, να πατούν γερά στο γήπεδο και να κρατούν εύκολα το αποτέλεσμα και την πρόκριση στον τελικό, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, χωρίς όμως αποτέλεσμα παρά την καλή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 4’ ο Δημήτρης Γάκης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους γράφοντας το 1 – 0, ενώ στο 41’ ο Κώστας Χαρμάνας ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων γράφοντας το 2 – 0 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα που τους έστειλε στον τελικό. Αποβλήθηκε στο 80’ ο Δημήτρης Γάκης των γηπεδούχων.

Διακρίθηκαν από τους γηπεδούχους οι Κουτρογιάννης, Χαρμάνας, Γάκης και Καραμούζας και από τους φιλοξενούμενους οι Καραδήμος, Ιωαννίδης, Σταυρίδης και Τουρατζίδης.

Διαιτητές του αγώνα οι Δημήτρης Τσίπας (Κορώνας – Πίλτσης).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ (ΓΥΡΙΧΙΔΗΣ): Ογκανέζωφ (35’ Πόπης), Κορώνας, Βουσβούρης, Κουτρογιάννης, Γάκης, Μπουράκης (60’ Μπρατσούδης), Καραμούζας, Κηλίκης, Τζιβελέκης (85’ Στάγκος), Χαρμάνας, Καμπούρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ (ΑΝΤΩΝΑΣ): Μίγγας, Ιωαννίδης, Τουρατζίδης, Σταπατώρης, Σταυρίδης, Τόπκας (82’ Μανδάλης), Μάλαμας Δ. (67’ Τσελεμπής), Μπουρνάζης, Μάλαμας Κ. (72’ Γιάντσης), Νόσης, Καραδήμος.

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΜΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. stin pella mas simera polu galazio mati,kopeles grigora sta gipeda..(mia filathlos pellas)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καλύτερη παρουσία χθες ήταν στον μυλοτοπο, φοβερή κοπέλα, όλο το γήπεδο αυτήν έβλεπε και όχι μπάλα,ο βασίλης τσορμπας στους διακριθέντες? μάλλον λάθος στα μετέφεραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News