Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Στη Νίκη Βορεινού μεταπήδησε ο νεαρός αμυντικός Γιάννης Ροδόπουλος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αστέρα Νεοχωρίου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Όλο και πιο έντονες γίνονται οι πιέσεις προς την Ένωση Τσάκων αλλά και προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή τον νεαρό μεσοεπιθετικό και πρώτο σκόρερ στην Α’ κατηγορίας Χρήστο Πέτσο. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από 3 ομάδες Α1 αλλά και από μία ομάδα Α’ κατηγορίας εκτός Αλμωπίας.

Ο νεαρός αριστερός ακραίος μέσος Χρήστος Ιγνατίδης που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αστέρα Νεοχωρίου αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Βορεινού κατόπιν εισήγησης του προπονητή Χρήστου Στυλιανίδη.

Άριστες εντυπώσεις άφησε η μικτή νέων της ΕΠΣ Πέλλας στο ποδοσφαιρικό τουρνουά της Ιταλίας όπου είχε μεταβεί για μια εβδομάδα. Οι παίκτες του Σάκη Τσελεμπή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και για κάποιους ίσως ήταν η ευκαιρία της ζωής τους αφού υπήρχαν διάφοροι μάνατζερ εκεί.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που όμως θα πρέπει να δουλέψει σε επαγγελματικά πλαίσια αποτελεί ο νεαρός μέσος του Ηρακλή Αγίου Λουκά ο Ηλίας Κουτσός. Όσοι τον έχουν δει καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται και μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξει στρατόπεδο για να πάει ψηλότερα.

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ο Άρης Λουτρακίου μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο επιθετικός Χρήστος Μήτσκας (Λούπου) που έλαβε και το ανάλογο δώρο. Το άριστο κλίμα είναι που αποτελεί το σήμα κατατεθέν στους κιτρινόμαυρους τα τελευταία χρόνια.

Με ένα τουρνουά μεταξύ τους βολεύτηκαν οι τρεις ομάδες της Αριδαίας ο Αλμωπός, ο Εθνικός και ο Αλμωπός Β’ λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πέλλας. Σίγουρα οι Βαγγέλης Ντίσιος, Γιάννης Λαζάρου και Γιώργος Τσιμτσιρίδης έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα.

Μπορεί να μην αγωνίζονται αρκετά στα τοπικά πρωταθλήματα αφού υπάρχει η γνωστή κόντρα ωστόσο εκπροσωπούν το Ν. Πέλλας επάξια στα εθνικά πρωταθλήματα. Ο λόγος για τους Μπάμπη Σελεμίδη, Σταύρο και Γιάννη Σίπκα που οι δύο πρώτοι βρέθηκαν στο Δόξα Δράμας – Θρασύβουλος, ενώ ο τρίτος ήταν παρών στο Ξάνθη – Κέρκυρα.

Κόντρα στην πρώην ομάδα του θα βρεθεί ο προπονητής Μιχάλης Μαυρίδης και θέλει τη νίκη του ΜΑ Όρμας εναντίον της Αψάλου. Ο κώουτς γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα των αντιπάλων και θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη σε ένα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι.

Σε μια άτυπη μονομαχία έχει εξελιχθεί το σκοράρισμα στον Άρη Λουτρακίου καθώς οι Σταύρος Σπρίτος (Ζούγας) και Χρήστος Μήτσκας (Λούπου) είναι αυτοί που κατά κύριο λόγο βλέπουν δίχτυα για τους κιτρινόμαυρους.

Έντονη ήταν η πίεση που δέχτηκε η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου για την παραχώρηση του Νίκου Νάνου από ομάδα της Α1 όμως τελικά δεν ενέδωσε και έτσι ο κορυφαίος σκόρερ της παραμένει και αποτελεί τη γραμμή πυρός στην επίθεση.

Αλματώδη εξέλιξη υπάρχει από τον δυναμικό αμυντικό του Αλμωπού β’ Γρηγόρη Σαπουντζή που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δείχνει ότι μπορεί να πάει πολύ ψηλά αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι.

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο Ορφέας Ριζαρίου και το φλουρί που ισοδυναμούσε με 100 ευρώ έπεσε στον Αντώνη Καραμαλάκη. Όλα αυτά σε ένα θαυμάσιο κλίμα όπου διοίκηση και παίκτες αντάλλαξαν ευχές και υποσχέθηκαν μεγάλα πράγματα.

Πνοή έχει δώσει στη Δόξα Εξαπλατάνου ο ερχομός του Πάρη Ζουμπούλη που βοήθησε τους παίκτες να δουν με άλλο μάτι τη συνέχεια του πρωταθλήματος και να κυνηγήσουν την απευθείας παραμονή στην Α1 και με όσα βλέπουμε μπορούν να το πετύχουν.

Η έντονη βία που βλέπουμε στα γήπεδα του Ν. Πέλλας θα πρέπει να μας ανησυχεί όλους καθώς αυτά τα κρούσματα όσο πάνε και αυξάνονται και κανείς δεν ξέρει που θα φτάσουμε.

Σταθερή αξία παραμένει ο ΠΑΟΚ Αραβησσού που τα πηγαίνει μια χαρά από την μέρα που έχει αναλάβει σαν προπονητής ο Σίμος Προδρομίδης με μοναδικό στόχο τη δεύτερη θέση που δίνει πλεονέκτημα στη μάχη των πλέι όφ.

ΌΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!

8 σχόλια:

  1. λουτρακι ετοιμασου ερχεται η σειρα σου........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ρε γατακια καλα θα περάσετε πάλι όπως στον 1ο γύρο. Ο Ποζαρίτης!!!

      Διαγραφή
    2. φιλε ποζαριτη καλο το σχολιο σου..εμεις δεν ειμαστε γατακια μεσα στα κλουβακια..ειμαστε παιχτακια που βαζουμε γκολακια!!!!!

      Διαγραφή
    3. Απο ποια ομάδα είσαι ρε φίλε τότε γιατι δεν μας λες αφου βάζεις τόσα γκολακια...

      Διαγραφή
  2. Μια ηχηρή μεταγραφή η οποία θα κάνει πάταγο στα μεταγραφικά δρώμενα της Ε.Π.Σ.Ν.Πέλλας και η οποία θα συζητηθεί παντού σε όλα τα στέκια, ενδέχεται να πραγματοποιήσει ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δροσερού εντός έξι ημερών. Νεώτερα στίς 28/01/2013, όταν και αναμένεται κατά 99.99% να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ayto,to,lykostomo,to,jeri,kaneis,sti,ellada,ma,agapi,apo,loytraki,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esu prota ma8e na ksexwrizeis to "keno" apo to "komma" kai meta sxoliase paio pozariti !!!!

      Διαγραφή
  4. POZAPITI OTAN EMHS HXAME GHPEDO ME HORTO ESHS SPERNATE AKOM KOKARH

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News