Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ποδοσφαιρικό τουρνουά στην Αριδαία - Αλμωπός και Εθνικός στη σέντρα

Είσοδος ελεύθερη!

Τουρνουά ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, ο Αλμωπός, ο Εθνικός Αριδαίας και ο Αλμωπός β’ θα αγωνιστούν μεταξύ τους...

...και θα χαρίσουν ένα ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα για το φίλαθλο κοινό της Αλμωπίας.

Είσοδος ελεύθερη!

5 σχόλια:

  1. Αξίζει να βρεθείτε στο γηπεδο...εγγυόμαι οτι θα παρακολουθησετε ενα ωραιο θεαμα απο την φορμαρισμενη ομαδα του αλμωπου αλλα και απο τα ταλαντουχα παιδια του αλμωπου β....τωρα ο εθνικος δεν ξερω γτ ειναι εκει αλλα δν πειραζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. esena se piraxe pies ligo xidi antiethike den ntrepesai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ante re etnikos mia zwh re!!! einai k 8a einai mia apo ts kaluteres omades ts aridaias!!! mn 3exnate h persini omada t almwpou htan paidia p megalwsan k ema8an mpala ston etniko

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News