Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν άνω - κάτω το τρένο που τους μετέφερε στην Αθήνα!

Ακινητοποιήθηκε το τρένο στη Λάρισα

Σταμάτησε το τρένο που μετέφερε και οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, για τον αγώνα της ομάδας τους στην Καλλιθέα για το Κύπελλο Ελλάδος.
 
Σύμφωνα με συνεπιβάτες τους, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δε τηρούσαν τους κανονισμούς, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το τρένο στη Λάρισα από την αστυνομία.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, παρέμειναν τελικά σε ένα βαγόνι, με τους υπόλοιπους επιβάτες να συνεχίζουν κανονικά το ταξίδι τους, ενώ σύμφωνα με το seleo.gr, η αστυνομία βρήκε και κατάσχεσε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πέτρες και ξύλα.
 
---
Πηγή: iefimerida.gr

8 σχόλια:

  1. Είστε μόνο για το κοτέτσι σας μν βγαίνετε προς τα έξω.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδιά είναι για δέσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ολυμπιακός φταίει πάλι μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PETRES KSULA KAI ........... ETC PAME EKDROMES M........ :) AUTOS EISAI RE PAOK STAMATISES KAI TRENO KAI KATAFERES NA BALEIS OLOKLIRO TRENO GIA ATHINA MONOS SOU..POLLA KILA @@..... NMCP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά κιλά α@4#%&. Ναι, από μυαλό όμως πως πάμε; Υπάρχει;

      Διαγραφή
    2. pera apo tin logiki file mou arxizei o PAOK

      Διαγραφή
  5. Τελικα το ποσο καφροι ειναι αυτοι οι οπαδοι δεν λεγετε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπορεσεις να φτασεις αυτον τον ταξιδιαρικο λαο τοτε μπορεις να παρεις φορα απο τα καλυβια και να ερθεις να μου κλασεις τα @@

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News