Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Δεν θα πιστεύετε πως πως είναι αυτή η γυναίκα χωρίς μακιγιάζ

Δείτε πώς είναι η εκθαμβωτική Βρετανίδα παρουσιάστρια που βλέπετε, χωρίς μακιγιάζ!

Όταν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, είναι πραγματικά εκθαμβωτική. Ξέρει ακριβώς τι να φορέσει, ξέρει ακριβώς πώς να ντυθεί και παίρνει τις κατάλληλες πόζες για να βγει λαμπερή σε κάθε φωτογραφικό κλικ. 

Πώς είναι όμως χωρίς μακιγιάζ;

Όπως θα δείτε παρακάτω, μάλλον η πρώτη αίσθηση που θα έχετε είναι... σοκ. 


Η Chloe Sims είναι μόλις 30 χρονών, είναι σταρ της βρετανικής τηλεόρασης και στη μικρή οθόνη η εικόνα της μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον τέλεια. Στην πραγματικότητα όμως απέχει πολύ από την εικόνα της στη μικρή οθόνη. Ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε εντελώς άβαφτη και με casual ντύσιμο σε ανύποπτη στιγμή και δυστυχώς τα... αποκαλυπτήρια δεν την κολάκευαν καθόλου!



































---
Πηγή: gossip-tv

3 σχόλια:

  1. Εντάξει, δεν είναι μόνο το μακιγιάζ, έχει καταστρέψει και τα χείλη της με αισθητική επέμβαση.

    Το μακιγιάζ είναι μια από τις πιο βρόμικες απάτες που παίζονται σε βάρος του γενετήσιου ενστίκτου. Ευτυχώς οι προγαμιαίες σχέσεις είναι ο κανόνας πλέον και έτσι δίνεται μια ευκαιρία στους άντρες να δουν την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενώ οι άντρες...ε? τέλειοι σε όλα!!ευτυχώς που υπάρχουν για να σωθούμε οι γυναίκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλα αντ' άλλων. Η συζήτηση αφορά μόνο την τεχνητή ομορφιά που επιτυγχάνεται με το μακιγιάζ. Αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο με το γενετήσιο ένστικτο και την τάση των αντρών να αναγνωρίζουν ομορφιά, θηλυκότητα και ελκυστικότητα στις γυναίκες.

      Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι οι γυναίκες που φαίνονται ελκυστικές χωρίς να φορούν μακιγιάζ, έχουν υψηλότερα επίπεδα ορμονών και καλύτερη αναπαραγωγική υγεία:

      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1560017/

      Το άρθρο συμπεραίνει ξεκάθαρα ότι το μακιγιάζ λειτουργεί ως μάσκα στο έλλειμμα φυσικής ομορφιάς, που με τη σειρά του συνδέεται με χαμηλότερα επίπεδα ορμονών. Πιο δραματική είναι η κατάληξή του: το φυσικό γυναικείο πρόσωπο είναι φορέας ενδείξεων γονιμότητας που διαμόρφωσαν τις προτιμήσεις των ανδρών στη μακραίωνη εξελικτική πορεία του είδους μας.

      Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα που αποκαλύπτει η επιστημονική ανάλυση.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News