Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ο Δάνης Τζαμτζής και τα... "χάχανα" στη Βουλή - Δείτε το βίντεο

Κόσμιες αντιδράσεις θέλει να επιβάλει στους … άτακτους βουλευτές ο Μαρκογιαννάκης

"Επειδή χύνονται κροκοδείλια δάκρυα για τους αγρότες αν και δεν έχουν και καμία αγροτική ιδιότητα- εγώ τουλάχιστον λέω ξεκάθαρα ότι είμαι αγρότης-οι αγρότες ξέρουν ότι άσπρη μέρα είδαν με τη ΝΔ. Λεφτά πήραν τα χρόνια του Καραμανλή", είπε ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής.

Δεν είχε προλάβει να τελειώσει αυτή του τη φράση και από τα έδρανα ακούστηκαν δυνατά γέλια, προκαλώντας την παρέμβαση του προεδρεύοντα Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

"Θα παρακαλούσα οι αντιδράσεις να κινούνται στα πλαίσια της κοσμιότητας. Χάχανα εδώ μέσα δεν επιτρέπονται", είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Δείτε το βίντεο:



---
Πηγή: parapolitika.gr

6 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΛΑΠΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΓΡΟΤΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥΣ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Γιορδάνη! Σε καλό σου μας έκανες και γελάσαμε, Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα πόσο ξεφτίλα λαός έχουμε καταντήσει με αυτούς που μας εκπροσωπούν στο κοινοβούλιο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ναι Τζαμτζή, είσαι εσύ αγρότης καλά, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;; Τα χρόνια που ήσουν στον Δήμο Σκύδρας και τα χρόνια που ήσουν βουλευτής, με την αγροτιά ασχολήθηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News