Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Σπίτι με την δεύτερη κορούλα Ρουβάς – Ζυγούλη!

Παθιασμένα φιλιά και δηλώσεις ευτυχίας κατά την έξοδο από το μαιευτήριο

Κοντά στα δύο μεγαλύτερα αδερφάκια της είναι η νεογέννητη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, καθώς το μοντέλο πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας εξιτήριο από το μαιευτήριο!

«Είμαστε τριπλά ευτυχισμένοι», είπε η Κάτια κρατώντας αγκαλιά το τρίτο τους παιδάκι, ενώ ο Σάκης απαθανάτισε με την φωτογραφική του μηχανή τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο μαιευτήριο και τόνισε ότι πάνε στο σπίτι... τρέχοντας!


Η ευτυχία του ζεύγους ήταν διάχυτη και τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους έλεγαν πολλά περισσότερα από τα λόγια.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη... Είναι το τρίτο δώρο που μου κάνει η Κάτια», άρχισε να λέει ο τραγουδιστής, για να τον διακόψει όλο έρωτα η καλή του και να πει «μαζί τα κάναμε!».

Πριν φύγουν για το σπίτι, ο Σάκης ευχαρίστησε δημόσια την αγαπημένη του με παθιασμένα φιλιά στο στόμα!!!

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του ζευγαριού εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News