Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Προσοχή: Ανάκληση μουχλιασμένων τυριών!

Πρόκειται για τα προϊόντα, με την εμπορική επωνυμία "Goldessa Cottage Cheese" και "Linessa Cottage Cheese"

Για αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε συσκευασμένο τυρί λόγω ανάπτυξης ευρωτίασης (μούχλα) ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία LIDL Hellas, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας.

Πρόκειται για τα προϊόντα, με την εμπορική επωνυμία "Goldessa Cottage Cheese" και "Linessa Cottage Cheese", σε συσκευασία των 200g, με αριθμό παρτίδας A0068 και ημερομηνία λήξης 17/01/2013. Τα προϊόντα παρασκευάζονται από την επιχείρηση "Naabtaler Milchwerke GmbH & Co.KG." στη Γερμανία.   

Η εταιρεία προέβη σε άμεση ανάκληση/ απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη από τον ΕΦΕΤ οι προβλεπόμενοι έλεγχοι.

Παράλληλα, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

4 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΞΤΕ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΑ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ,ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den lete oti aytoi ta aposyran kai oti ta alla soyper market den vgazoyn tipota.ola teleia einai sta aala soyper market

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News