Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα η σύσκεψη για την υποβάθμιση της Αλμωπίας - Δείτε φωτογραφίες

Κεντρικό θέμα ήταν η υποβάθμιση της Αλμωπίας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η προγραμματισμένη σύσκεψη των τοπικών φορέων του Δήμου Αλμωπίας.

Κεντρικό θέμα ήταν η υποβάθμιση της Αλμωπίας με την απομάκρυνση Δημόσιων Υπηρεσιών. Το ενδιαφέρον κέντρισαν η ΔΟΥ, το ΙΚΑ, ο ΟΑΕΔ, η Πυροσβεστική και το Δασαρχείο.

Όσον αφορά την ουσία της συγκεκριμένης συνάντησης, θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι ειπώθηκαν πολλά πράγματα χωρίς να προκύψει κάποια ουσιαστική λύση, μιας και όσον αφορά στην ΔΟΥ έχει ήδη αποχωρήσει και δεν γυρίζει πίσω, στην περίπτωση του ΙΚΑ η απόφαση της κατάργησής του έχει ληφθεί από τον Δεκέμβριο του 2011 και θα δρομολογηθεί μέσα στον επόμενο μήνα, ενώ για τις υπόλοιπες υπηρεσίες δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

 
Η Δημοτική Αρχή εμφανίστηκε σχετικά ανέτοιμη, καθώς το μόνο που πρότεινε ήταν να υπάρξει στόχευση να μείνει έστω και μία υπηρεσία, χωρίς να διευκρινίσει πια, ζητώντας από τους Βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη να δεσμευτούν για μία ουσιαστικά μη χειροπιαστή πρόταση.

 
Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Πασόης κατά την εισήγησή του τόνισε ότι οι συγχωνεύσεις δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στους πολίτες, ενώ χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη πολιτική, «πολιτική περιορισμού των Δήμων».

 
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανέφερε αυτό που όλοι γνωρίζουμε, ότι δηλαδή οι αποφάσεις είναι ειλημμένες, τονίζοντας ότι είναι υπέρ μιας δυναμικής κινητοποίησης και κατά της συγκεκριμένης πολιτικής, καθώς όπως είπε «οικονομία χωρίς ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει».

Ο Βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής δήλωσε ότι είναι στο πλευρό όλων των Δημάρχων και των Δημοτικών Συμβουλίων της Πέλλας, ενώ επίπληξε τον Δήμαρχο καθώς όπως είπε το κέντρο των αποφάσεων είναι η Αθήνα και θα έπρεπε νωρίτερα να υπάρξουν κινητοποιήσεις. Όσον αφορά στη ΔΟΥ και στο ΙΚΑ επιβεβαίωσε και αυτός με τη σειρά του ότι οι αποφάσεις έχουν ληφθεί εδώ και καιρό, ενώ τόνισε ότι «ως Βουλευτής διεκδικώ ότι μπορώ περισσότερο για την Πέλλα». Τέλος, για τον ΟΑΕΔ, ανέφερε ότι σε πρόσφατη συνάντησή του με τον αρμόδιο Υπουργό και Υφυπουργό ενημερώθηκε ότι δεν έχει προκύψει κάποιο θέμα, ενώ δήλωσε άγνοια για το Δασαρχείο.

 
Ο Βουλευτής κ. Γιώργος Καρασμάνης αναφερόμενος στην όλη κατάσταση και στο γενικότερο κλίμα που έχει δημιουργηθεί, τόνισε ότι «σωστός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης. Φταίμε όλοι εμείς που δεν τον ενημερώνουμε σωστά». Επίσης έκανε λόγο για φαινόμενα τοπικισμού και ρατσισμού, αναφερόμενος σε επιστολή του Δημάρχου προς τον Υπουργό ο οποίος παρουσίαζε ως επιχείρημα το γεγονός της παραμονής της ΔΟΥ Σκύδρας, γεγονός που δεν ισχύει, μιας και επίσης έκλεισε. Επιπλέον αναφέρθηκε στη δημοσιονομική κρίση η οποία όπως είναι πρωτοφανής, ενώ τόνισε ότι είναι αναγκαίο κακό να υπάρξουν οι συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις και πως η νυν κυβέρνηση έχει το πολιτικό θάρρος να κάνει αυτές τις αλλαγές. Τέλος δήλωσε ότι κατανοεί την οργή των πολιτών και πως ο ίδιος δεν ψήφισε το νόμο για τις συγχωνεύσεις.

 
Ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Πέτρος Ζέρζης αναφερόμενος στον Δήμαρχο τόνισε ότι «η Δημοτική Αρχή δεν έχει καταλάβει ότι αυτή ασκεί διοίκηση και όχι η αντιπολίτευση», στηριζόμενος στην ερώτηση του Δημάρχου «τι έκανε η αντιπολίτευση;». Επίσης πρότεινε για άλλη μια φορά να γίνει μία δυναμική κινητοποίηση, αν και όπως είπε είναι ήδη αργά.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Νίκος Φτίκας πρότεινε να υπάρξει κινητοποίηση μέσω της ένωσης των Δήμων και των Περιφερειών οι οποίες θα πρέπει όπως είναι να αγωνιστούν θεσμικά για να αλλάξει ο νόμος στη Βουλή. Επίσης τόνισε ότι θα πρέπει να μείνουν όλες οι υπηρεσίες στην Αριδαία χωρίς καμία εξαίρεση.

 
Σφοδρή ήταν η κριτική του Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Αποστολίδη ο οποίος έκανε λόγο για "μνημόσυνο" και κατηγόρησε τον Δήμαρχο για αδιαφορία, για να του απαντήσει ο κ. Δημήτρης Πασόης με την ερώτηση τι έκανε αυτός σαν πολίτης. Ο κ. Γιώργος Τραπεζανίδης ζήτησε να μάθει με ποια κριτήρια γίνεται αυτή η απομάκρυνση των υπηρεσιών, ενώ ο κ. Μάκης Δεμερτζίδης παρατήρησε ότι όλα γίνονται για την Έδεσσα και για τα Γιαννιτσά και πως η Αλμωπία βρίσκεται στο περιθώριο. Ο κ. Μάκης Δεμίρης ευχήθηκε να μην έγινε η συγκεκριμένη σύσκεψη μόνο και μόνο για να δημιουργηθούν εντυπώσεις και άλλοθι, ενώ η κ. Δέσποινα Καλδερεμτζή ζήτησε από τους Βουλευτές να παλέψουν για την Αλμωπία. Τέλος, ο κ. Χρήστος Σπρίτος ζήτησε να μάθει ποιες ενέργειες έκαναν οι Βουλευτές.

 
Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τους παραπάνω, μεταξύ άλλων και οι Αντιδήμαρχοι Τάσος Χρήστου, Νίκος Παρούτογλου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Νικολαΐδης, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Αθηνά Δούκα, ο Πρόεδρος των Λουτρών Γιάννης Ιωαννίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Γιώργος Ταγκαλίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τάσος Τσαβδάρης, Τάσος Αραμπατζής, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και υπηρεσιών, όπως ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Απόστολος Κώνστας, η υπάλληλος του ΙΚΑ Πέτκου Χριστίνα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας κ. Κοτσίδης, ο εκπρόσωπος της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ κ. Σιφάκης κ.α.

Απόντες από τη συνάντηση ήταν οι Βουλευτές κ. Θεοδώρα Τζάκρη η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό και ο κ. Διονύσης Σταμενίτης ο οποίος έπρεπε να παρευρεθεί σε επιτροπή της Βουλής και απέστειλε την παρακάτω επιστολή:

"Κύριε Δήμαρχε,

Δυστυχώς δε θα μπορέσω να παρευρεθώ στη σημερινή μας συνάντηση, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, πρέπει να βρίσκομαι σε σύσκεψη επιτροπής, ως εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας επί του νομοσχεδίου με αντικείμενο το περιβάλλον και την εναρμόνιση του εθνικού δικαίου προς τις κοινοτικές οδηγίες. Εν όψει δε του γεγονότος ότι έλαβα την πρόσκληση για τη σημερινή συνάντηση μόλις την Παρασκευή , δεν κατέστη δυνατή η τροποποίηση του προγράμματός μου.

Όσον αφορά το ζήτημα της απομάκρυνσης υπηρεσιών από το Δήμο Αλμωπίας , συμμεριζόμενος απόλυτα την αγωνία όλων των δημοτών και των φορέων, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

Επί του θέματος της απομάκρυνσης της ΔΟΥ Αριδαίας και τη συγχώνευση με τη ΔΟΥ Έδεσσας, με έδρα την Έδεσσα , θα ήθελα να σημειώσω ότι η εν λόγω απόφαση ελήφθη το Φεβρουάριο του έτους 2012.

Σχετικά με την κατάργηση του ΙΚΑ Αριδαίας, στα πλαίσια του νέου οργανωτικού μοντέλου του ιδρύματος ΙΚΑ - ΕΤΑΜ , αυτή έχει αποφασισθεί ήδη από το Δεκέμβριο του έτους 2011.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η ανατροπή των αποφάσεων απομάκρυνσης των υπηρεσιών είναι εξαιρετικά δυσχερής, ειδικά εάν ληφθεί υπ’ όψιν ότι μεσολάβησε σημαντικό χρονικό διάστημα από τη λήψη των ανωτέρω αποφάσεων έως την σημερινή κινητοποίηση. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να κινηθούμε όλοι μαζί προς την κατεύθυνση ανεύρεσης λύσεων, εφικτών και υλοποιήσιμων. Λύσεις που να καλύπτουν τις τοπικές ανάγκες επί ασφαλιστικών και φορολογικών θεμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, έχει προταθεί η δημιουργία Κέντρων Εξυπηρέτησης Φορολογικών Υποθέσεων (Κ.Ε.Φ.Υ.). Βασικό μας μέλημα θα είναι η βελτίωση και ενίσχυση της λειτουργίας των εν λόγω κέντρων, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι ανάγκες των δημοτών. Φυσικά, οι ανωτέρω προτάσεις σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνουν τον αγώνα που όλοι καλούμαστε να δώσουμε, προκειμένου να εξασφαλίσουμε στους δημότες την εξυπηρέτηση που δικαιούνται από τοπικά καταστήματα.

Κοινός μας στόχος είναι η αναβάθμιση της Αλμωπίας και με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών θα πράξουμε ο,τι κρίνεται απαραίτητο.

Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις που θα ληφθούν στη σημερινή συνάντηση. Είμαι στη διάθεσή σας με πρόθεση να υποστηρίξω έμπρακτα τις προσπάθειές σας.

Σταμενίτης Διονύσης Βουλευτής ΠΕ Πέλλας".

19 σχόλια:

  1. Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΤΕΛΛΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΗΓΕ;
      ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΟΝΔΡΑ; ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ.

      Διαγραφή
  2. Στα εννιάμερα δεν μπόρεσα να παραβρεθώ. Θα είμαι παρών στα σαράντα για να παρακολουθήσω ως πολίτης τη σύσκεψη.
    Ένας δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι λυπηρο διοτι ολοι υποκρινονται σε μια ΕΛΛΑΔΑ που παραπαιει τοσο ο δημαρχος οσο και οι αλλοι αρμοδιοι γιατι δεν στέγαζαν τις δημοσιες υπηρεσιες σε δημοσια κτηρια; νπτροπη σε όλους ...για να μην ξαναπουμε οτι η εφορια νοικιαστηκε απο το συστημα πασοκ χωρις να υπαρχει κτηριο, φτωχη μου ελλαδιτσα θα ερθει σε λιγο το ρωμαίϊκο και ολο αυτό το συφερτο των πολιτικαντιδων θα ψαχνει τρυπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!! ΟΤΑΝ ΝΟΙΚΙΑΖΑΝ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΑΕΔ-ΙΚΑ- ΚΤΛ ΚΤΛ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΕΡΕΨΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΡΕΧΕΤΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΑΓΚΕΣ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ!!! ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.. ΘΑ ΞΕΦΑΝΤΟΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ... ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΜΑΣ.. ΤΟ ΠΟΥΣΤΕΝΟ ΜΑΣ.. ΧΑΧΑΧΑΧ.. ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ!!!! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς σαν πολίτες τι κάναμε;Όπως πάντα ακόμη στο ΕΓΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ? ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΛΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΨΙΑ.....ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον 9:31 που αφορα και τους διαχειριστες του μπλοκ
      1. η λεξη αχρειοι ειναι η οχι υβριστικη ;
      2. καποιοςμιλησε για σωστα ενημερωμενο πολιτη , προφανως ο 9:31 δεν ειναι τετοιος!
      3. κυριε σχολιαστη ενημερωσου,και αν επιμενεις να βριζεις καποιους πες ποιους ΕΠΩΝΥΜΑ .

      Διαγραφή
    2. Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΕΓΙΝΕ ΑΧΡΕΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΕΣΕΝΑ ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ

      Διαγραφή
  7. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ.....ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?ΕΡΙΞΕΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΓΧΟΣ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΙΡΕΤΟΙ?ΓΙΆΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΆΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η δυναμη σου ειναι μονο η ψηφος σου
    τιποτα μα τιποτα αλλο , ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
    1.Θεοδωρίδης-αντιδήμαρχος2.Καραμαριάς-αντιδήμαρχος3.Κανονίδης-πρόεδρος ΔΕΥΑρ4.Μπίνος5.Χουρσόγλου
    .............χωρίς σχόλια.....................................
    Η καραμέλα του Δημάρχου ότι πρώτος από όλους εκείνος θίγεται
    από το κλείσιμο της εφορίας , σαν απόδειξη του ενδιαφέροντος
    που υποτίθεται έδειξε, μας έπεισε ότι δεν θα ξαναέχουμε
    υποψήφιο ή και εκλεγμένο Δήμαρχο , υπάλληλο της Δ.Ο.Υ.
    Ή μήπως θα... ΜΠΕΕΕΕΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. « Η Ιστορία θα πρέπει να απολογηθεί
    όχι τόσο για τις αποτρόπαιες πράξεις κάποιων μοχθηρών ανθρώπων,
    όσο για την εκκωφαντική σιωπή των υπολοίπων.»
    Μ.Λ. Κίνγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απορώ γιατί τόσα σχόλια για όλα αυτά που συμβαίνουν στο Νομό μας και που ενοχλούν τόσο πολύ.Εσείς δεν δώσατε σε Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ από τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελληνίως;Εσείς δεν εκλέξατε 3 βουλευτές της Ν.Δ. και μία του ΠΑ.ΣΟ.Κ;Επομένως μη μιλάτε και λουστείτε τους.Ξέρω ότι μιλάτε, μιλάτε, μιλάτε και στις εκλογές πάλι τους ίδιους θα ψηφίσετε.Καλά να πάθετε.Γίδια ε γίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ακριβως !!!!!!!!
      οι μαρινες στους τουρκους με τον ελεγχο των ρανταρ πλευσης, τα πετρελαια σε γερμανους και αμερικανους, τα νερα στους γαλλους.....αλλα το λογαριασμο σε εμας, ας πληρωσουν τους καταλογισμους οι προην, οσο δε για τους ευαισθητους που ανακαλυψαν τωρα την αμερικη (τις απομακρυνσεις των υπηρεσιων) τα δακρυα του κροκοδειλου δεν μας πειθουν

      Διαγραφή
  12. Αριδαία news, κάνεις καλό ρεπορτάζ για τα τοπικά προβλήματα αλλά έπρεπε να τους μαγνητοσκοπήσεις όλους, για να τους δούμε και να τους ακούσουμε τις δικαιολογίες που επικαλέστηκαν για την υποβάθμιση της Αλμωπίας. Έχεις και μια επιστολή του Σταμενίτη ο οποίος προφασίζεται ότι δεν μπορούσε να παραβρεθεί γιατί ...
    Αν ήταν όμως για τα Γιαννιτσά θα μπορούσε.
    Πάντως την Κυριακή ΔΕΝ συνεδριάζει η Βουλή.
    Λέει στην επιστολή του ότι το θέμα των εφοριών έκλεισε τον Φεβρουάριο, του ΙΚΑ τον Νοέμβριο, ... αστείες δικαιολογίες. Δηλαδή δεν έχει ευθύνη η ΝΔ για όσα τραβά ο τόπος μας; Αυτός δεν ήταν κυβερνητικό στέλεχος το 2009; Πρόεδρος στα Ολυμπιακά Ακίνητα με παχυλό μισθό και στην συνέχεια τεχνικός σύμβουλος στην ΕΠΟ με παχυλό πάλι μισθό; Όλοι έχουν ευθύνες γιαυτά που τραβά η Αλμωπία και όταν έρθει η ώρα της κρίσεως θα πληρωθούν με το αντίτιμο που τους ταιριάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και όλοι μαζί το Σάββατο στο χορό της Λέσχης να μας χαιρετισετε και να σας χειροκροτήσουμε όπως πάντα.παρών και η πολύ...Τζάκρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News