Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Πέλλα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με άλογο - Νεκρό το άτυχο ζώο

Τα ξημερώματα της Παρασκευής

Μάρτυρες ενός μακάβριου θεάματος γίνονται οι διερχόμενοι οδηγοί στην Επαρχιακή Οδό Αριδαίας – Σκύδρας (έξω από τη Νέα Ζωή, στο ύψος του ελαιοτριβείου).

Τα ξημερώματα της Παρασκευής αυτοκίνητο άγνωστων στοιχείων συγκρούστηκε με άλογο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου ζώου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη συγκεκριμένη περιοχή είναι συχνή η προσέλευση αλόγων και σίγουρα ο όποιος ιδιοκτήτης θα πρέπει να φροντίσει να επιμεληθεί του θέματος πριν θρηνήσουμε και ανθρώπινα θύματα.

Επίσης καλό θα είναι οι αρμόδιες αρχές να φροντίσουν να απομακρύνουν από το οδόστρωμα το πτώμα του ζώου, καθώς αποτελεί κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς.

2 σχόλια:

  1. san den ntrepomaste ligaki shmera perasa apo to shmeio ayto k to alogo einai akoma ekei parathmeno, 8a 8ela na ksera den enhmerw8hke kamia yphresia na kanei ta deonta??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου συνέβη να περάσω αργά την νύχτα από το σημείο και να πεταχτεί μπροστά μου το άλογο στην μέση του δρόμου!! Ημουν πολύ τυχερός που το απέφυγα κ δεν χτυπήσαμε! Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν ειδοποίησα τις αρχές γιατί δεν ήξερα τι να πω! Τώρα το μετανιώνω! Έστω κ εκ των υστέρων λοιπόν ας μεριμνήσουμε για να μην υπάρξουν άλλα παρόμοια περιστατικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News