Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Πέτρος Τσαρκνιάς: Πρόεδρος του Σωματείου Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Γ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Από τις αρχαιρεσίες που έγιναν για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Γ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας προέκυψε ομόφωνα η εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Τσαρκνιάς Πέτρος (Ο.Α. Αριδαίας)
Αντιπρόεδρος: Αραιλούδης Αθανάσιος (Ο.Α. Πτολεμαίδας)
Γραμματέας: Κουντουριώτης Κωνσταντίνος (Ο.Α. Λιτοχώρου)
Ταμίας: Κασσίδης Αδάμ (Ο.Α. Γιαννιτσών)
Έφορος Αγωνιστικού: Τρίκκας Γεώργιος (Α.Σ.Τ. Κοζάνης)
Αναπληρώτρια γραμματέας: Καρασαλίδου Σοφία (Ο.Α. Αλέξανδρος Βεροίας)
Αναπληρωτής ταμίας: Κουτσοτόλης Βασίλειος (Λ.Π. Φλώρινας).

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΠΛΕΟΝ.ΤΙ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΝΤΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΕΝΙΣ 4 ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙ ή ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΝΩ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ..........ΜΟΝΟ.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟΑ (ΜΑΣΣΟΝΙΚΗ χα,χα,χα).ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ.ΑΒΑΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΕΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα τα λες φιλε, μπραβο στον Πετρο αλλα αυτο το να βλεπεις 2 τυπους να χρησιμοποιουν 10 προβολεις ε παει πολυ, κατι δεν γινετε καλα εκει.Πετρο προσεχε το.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News