Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΣ Πέλλας: Ο πίνακας των σκόρερς της Α' Κατηγορίας

Δείτε τον πίνακα των σκόρερς των ομάδων ΕΠΣ Πέλλας των 2 ομίλων της Α' Κατηγορίας:




1ος όμιλος








2ος όμιλος






18 σχόλια:

  1. ela re geitonaki treno..!! ksepetaksou akoma ligo k as tous olous pisw...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nai re petsaki...Ante prwtia apo thn skopia...Kai as eleipe fantaros tha tous afisei 10 gkoal pisw ola ta alla ta gatia...Pame enwsara play off!!!

      Διαγραφή
  2. ante re petso treno trelane mas! enwsh gera mas phres ta miala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, περιμένουμε να μας στείλεις φωτογραφίες και θα τις βάλουμε με μεγάλη μας χαρά. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε στο αρχείο μας φωτογραφίες όλων των ποδοσφαιριστών. Μακάρι να γινόταν.
      ARIDAIA NEWS

      Διαγραφή
  4. ante re petso kai prwtos skorer!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ 13 ΓΚΟΛ ΠΑΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βαλτε σκορερ απο Β!Πρωτος σκορερ ουζουνης ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτος σκορερ ο Νανος φιλε.....

      Διαγραφή
    2. Θα κανετε και για τη Β?

      Διαγραφή
    3. ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ...ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΝΟ!!!

      Διαγραφή
  7. ο νανος που βαραει και τα πεναλτυ?κ που παιζει βασικος παντα?ο ουζουνης ουτε πεναλτυ και στα ευκολα παιχνιδια δεν παιζει..οπως προχθες με θοδωρακι..αστοοοοοοοοοοοο μην το ψαχνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος πετσος 9 παιχνιδια ,χωρις προετοιμασια λογο στρατιωτικου 3 χατ-τρικ 13 γκολ . ψαξτε πολυ μακρια για τον δευτερο. Συνεχισε παιχταρα μου και τρελανε ολο τον νομο με το ταλεντο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στον πρωτο ομιλο δεν εχει παιχτες με 7-8-9 γκολ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o doumos exei ena parapanw opo oso kserw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. merikoi an8rwpoi kalo einai na vlepoun ti ginete guro tous giati aurio 8a einai arga kai milaw fusika gia ton petso pou edw kai 2 xronies odhgei thn enwsh psula me to plousio kai fusiko talento pou dia8etei............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ευχομαι ολοψυχα στον χ.Πετσο να παει μεταγραφη σε μια καλη ομαδα,γιατι το αξιζει το παλικαρι και για οσους δεν το ξερουν αυτος οδηγη την ενωση 2 χρονια τωρα!και να εχεις παντα το κεφαλι χαμηλα και να προσπαθεις παντα για το καλυτερο!!!συνεχισε ετσι φιλε μου..ενα μεγαλο μπραβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο τον 1ο ομηλο ο θεοδωρου Ε. εχει 6 γκολ γιατι ειναι ο ιδιος πιχτης με τον θεοδωρου Δ.Τον εχουν μπερδεψει επειη ν φωναζουν μιμη και τον περασαν ως Δημητρη ενω τον λενε Ευθυμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News