Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Μεγάλη λαχτάρα για τη Μπεκατώρου - Δείτε το βίντεο

Δείτε τη λαχτάρα της

Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου, το βράδυ της Παρασκευής.

Εκείνος, που γνώριζε για φοβία της για το θάνατο, θέλησε να της κάνει μια μεγάλη πλάκα που σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη!

Της έφερε ένα... φέρετρο μέσα στο στούντιο! Μάλιστα, από μέσα πετάχτηκε ένας άνδρας, μακιγιαρισμένος κατάλληλα, ο οποίος... "έκοψε" το αίμα της παρουσιάστριας!

Δείτε τη λαχτάρα της και ακούστε τι είπε για τη συμμετοχή της στο "Dancing" της Κυριακής ως γκεστ:

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ. ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ ΠΟΥ ΜΕΣΟΡΑΝΟΥΣΕ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΑΘΗΝΑ.ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΤΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΙΡΗΓΗΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News