Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστήριο της ΔΗΚΕΑ

Ανακοίνωση

Ευχαριστούμε θερμά τους αγαπητούς και αξιότιμους συμπολίτες μας:

Κο Ελπασίδη Σόλων, την κα Φίστα Δέσποινα, τον κο Ρωμανίδη Παύλο, το εργοστάσιο ''ΚΡΟΝΟΣ'', τον κο Τσεντεμίδη Αναστάσιο, τον κο Τσαμαρδό Ιωάννη (αθλητικά είδη), τα σχολεία, το σούπερ μάρκετ ''Γαλαξίας'', τις εθελόντριες και όλους τους συνδημότες μας, που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και πρόσφεραν είδη διατροφής, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, ρουχισμό και σχολικά είδη σε άπορους συμπολίτες μας την περίοδο των εορτών.

Ελπίζουμε στην στήριξή σας και στη συνεργασία σας με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας όλο το χρόνο.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά, χρόνια πολλά και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ
ΔΟΥΚΑ ΑΘΗΝΑ

14 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟ ΑΦΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ????ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. otan prosferei kapoios, skopos einai na to kanei mesa apo thn kardia tou kai na mhn perimenei dhmosia efxaristo na tou poune. esy loipon...lathos pou prosferes, giati mallon perimenes na sou xtipisoume palamakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟΣ 5:26. ΠΕΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ...... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ.

      Διαγραφή
  3. 3,56 se lipamai!!! ntropi diki sou gia to sxolio pou ekanes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NOMIZΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 3:56 ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ 3 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3,56 ke 7,54 malon xpiazeste ofthalmiatro diavaste prosektika''''vgite apo tin mavrila ke tin mizeria sas ke kante kati xrisimo gia ton eafto sas '''' kounithite jipniste re '''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτανει εγραψες πολλα σχολια, αλλα γιατι ευχαριστη μονο αυτους;

      Διαγραφή
    2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΧΑΡΙΣΤΕΙΣ 3 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΑΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ.ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.

      Διαγραφή
  6. ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ. ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ??? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑ ΔΟΥΚΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ-ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα βάλω τα κλάματα. Συγκινήθηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο κυρια Αθηνα για το εργο σου...αυτο που εχει σημασια ειναι η ανακουφιση που ενιωσαν καποιοι διπλανοι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News