Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Κλειστό για δεύτερη μέρα το σχολείο της Φούστανης

Ας ελπίσουμε ότι οι μικροί μας φίλοι δεν θα χάσουν κι άλλες ώρες μαθημάτων

Μία απλή βλάβη ήταν αρκετή για να βγάλει τον Δήμο Αλμωπίας… «νοκ-άουτ».

Ο λόγος για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο της Φούστανης τα οποία με νέα απόφαση Δημάρχου παραμένουν για δεύτερη μέρα κλειστά.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει αναγνώστης του Aridaia News, οι εκπαιδευτικοί σήμερα το πρωί έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι η βλάβη δεν είχε αποκατασταθεί.

Και όλα αυτά την πρώτη βδομάδα λειτουργίας μετά τις γιορτές, κατά τη διάρκεια των οποίων κάλλιστα θα μπορούσε να αποκατασταθεί το όποιο πρόβλημα.

Ας ελπίσουμε ότι οι μικροί μας φίλοι δεν θα χάσουν κι άλλες ώρες μαθημάτων.

1 σχόλιο:

  1. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News