Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ και του MAD TV

"H ΕΡΤ και το MAD TV ανακοινώνουν τα ονόματα των υποψήφιων καλλιτεχνών, που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό, για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας μας, στον 58ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision.

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες είναι:

 
Θωμαή Απέργη, από την Panik Records

 
Αγγελική Ηλιάδη, από την Platinum Records

 
Alex Leon feat. Giorgina, από την Panik Records

 
Koza Mostra μαζί με τον ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη, από την Platinum Records.

Η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών και των συντελεστών τους, θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Ο Ελληνικός Τελικός, για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς στα μέσα Φεβρουαρίου, και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΤ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News