Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας

Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους κ. Κοντή Δημήτριο, Βαϊβαϊκανίδη Δημήτριο και Χασζηβασιλειάδη Σταύρος.

Με την παρούσα επιστολή μας, ο σύλλογος των καθηγητών του 1ου Ε.Π.ΑΛ Αριδαίας και εγώ προσωπικά, θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε θερμά τους παραπάνω, για την ευγενική τους προσφορά να δωρίσουν στο σχολείο μας, στο τομέα Γεωπονίας, ο κ. Κοντής Δημήτριος (φυτωριούχος) πολλαπλασιαστικό υλικό.

Ο κ. Βαϊβαϊκανίδης Δημήτριος(Δασολόγος) σπορικό υλικό και ο κ. Χασζηβασιλειάδης Σταύρος (Γεωπόνος) φόρμες εργασίας.

Να είστε σίγουροι ότι η προσφορά σας αυτή θα συμβάλλει στη γνώση, έρευνα και μόρφωση των μαθητών μας.

Στους δύσκολους, οικονομικά και όχι μόνο, καιρούς που περνάει η πατρίδα μας, τέτοιες πρωτοβουλίες αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Παράλληλα μας γεμίζουν με συναισθήματα χαράς, δύναμης, ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον. 

Με τέτοιες ενέργειες, αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε μόνοι, αλλά ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας σκέφτονται και νοιάζονται για μας. 

Να ξέρετε ότι έχετε την συμπάθεια και εκτίμηση όλων μας!

Εύχομαι ολόψυχα η συνεργασία μας να συνεχιστεί.

Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια
Μουρατίδου Φρειδερίκη

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους, που σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς βοηθούν στην εκπαίδευση των παιδιών. (Μόνο που η φωτογραφία απεικονίζει το 2ο ΕΠΑΛ και όχι το 1ο όπως αναφέρεται... μικρό λάθος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SUGXARHTHRI STON FILOMOU KOVTH DHMHTRIO APO TO LIKOSTOMO GIA TIN PROSFORA TOU HVE GNOSTOS GHA THS PROSFORESYOU G K SOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News