Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Πέλλα: Σύλληψη 56χρονου για χρέη στο Δημόσιο

Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός στα Γιαννιτσά Πέλλας για μη απόδοση Φ.Π.Α.

Συνελήφθη σήμερα (18.02.2013) το πρωί στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, ένας ημεδαπός 56 ετών, για μη απόδοση Φ.Π.Α. στο Δημόσιο.

Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 48.019,17 ευρώ.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 18 παρ. 1 του Ν. 2523/1997 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

2 σχόλια:

  1. Θα ειχε παρα πολυ ενδιαφερον να γραψετε καποια στιγμη για να γνωριζει ο κοσμος,ποιες ποινες τους επιβαλονται ολους αυτους που συλαμβανοντε...τι επιπτωσεις εχουν?διαβαζουμε εδω μεσα συνεληφθη ο ενας συνεληφθη ο αλλος...τι τους κανουν αραγε?ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαβαζες μια κυριακατικη εφημεριδα θαβλεπες ολα τα ονοματα πλουσιων που τους κατασχεσαν τα περιουσιακα στοιχεια.Οπως κατασχεσε το δημοσιο την ακινητη περιουσια του Ακη υπαρχουν αλλοι 100 κατασχεθεντες.Τους φτωχους δεν γνωριζω, αλλα τη να τους παρουν αν δεν εχουν οι ανθρωποι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News