Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η κλοπή 8χρονου παιδιού που έκανε μέχρι και τους αστυνομικούς να δακρύσουν

Το 8χρονο παιδί εντοπίστηκε με τα κλοπιμαία στα χέρια, σε δρόμο της Αλεξανδρούπολης

Όταν άρχισε να δίνει εξηγήσεις για την κλοπή, σε αστυνομικό τμήμα, ακόμα και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους...

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην κοινή γνώμη της Αλεξανδρούπολης, προκαλεί η αποκάλυψη πως ένα 8χρονο αγοράκι έκλεβε κεριά από εκκλησία για να έχει φως και να διαβάζει στο σπίτι του.

Όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα ''Γνώμη'', το 8χρονο παιδάκι αναγκάστηκε να κλέψει επειδή όπως είπε...

... δεν έχουν πια στο σπίτι ηλεκτρικό ρεύμα, αφού τους το έκοψε η ΔΕΗ.

Σύμφωνα με αναγνώστες της εφημερίδας, τον 8χρονο παρατήρησαν περαστικοί, σε κεντρικό σημείο της πόλης, να κρατάει κεριά, τα οποία, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, αφαίρεσε από εκκλησία. «Δεν έχουμε στο σπίτι μας ρεύμα, μας το έκοψαν, και δεν μπορώ να διαβάσω για το σχολείο», είπε στους περαστικούς, αφήνοντάς τους άφωνους.

--- 
Πηγή: newsit.gr

4 σχόλια:

  1. Την ανάπτυξη κύριε Αντώνη ψάχνει,την ανάπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι άλλοι οι μεγάλοι τρώνε με χρυσά κουτάλια. Ντροπή και αίσχος. Κατά τα άλλα θέλουμε να πάμε αυτήν την χώρα μπροστά. Όταν η ίδια χώρα καταδικάζει τα παιδιά της. Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Κρίμα στο παιδί και σε άλλους τόσους συνανθρώπους που ζούνε κάτω υπό αυτές τις συνθήκες που μας επέβαλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΑΙ ΜΕΣΑ ,ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;.!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TA BRVMOKANALA GIATI DEN TO LENE...
    DEN TOYS BOLEYEI GIA TI GINOMASTE REZILI..
    BRE OYST.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News