Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Τα νέα της Ορειβατικής Λέσχης Αριδαίας

Δείτε φωτογραφίες

Στις 9/2/2013 ξεκίνησε η καινούργια χρονιά για την αγωνιστική αναρρίχηση.

Ο πρώτος αγώνας του κυπέλλου Ελλάδος έγινε στο Βόλο.

Η ορειβατική λέσχη συμμετείχε με 9 αθλήτριες με τα εξλής αποτελέσματα:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1η Πεταλίδου Μυρτώ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1η Μουταφίδου Δέσποινα
2η Κύρτση Ευαγγελία
3η Πλέσκα Νικολέτα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1η Κοτίδου Φανή

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α΄
1η Μουταφίδου Έφη
2η Καντερτζίδου Νεκταρία
15η Λιούνη Αθανασία

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β΄
1η Μιχαηλίδου Γιοβάνα

 
Παράλληλα έγιναν και οι βραβεύσεις για τους καλύτερους αθλητές και συλλόγους για το 2012.

 
Οι αθλήτριες Μυρτώ Πεταλίδου και Μουταφίδου Δέσποινα ήταν οι καλύτερες για το 2012 στις κατηγορίες τους και η ορειβατική λέσχη κατετάγη 2η στην βαθμολογία των συλλόγων.

8 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια σε ολες τις αθλητριες.Αραγε αναρωτηθηκε κανεις ποιος κρυβεται πισω απ αυτη την επιτυχια. Ο κυριος Αθανασιος Τσομπανιδης, ειναι η ψυχη της αναρριχησης στην Αριδαια.Με αγαπη, αφιλοκερδως και με εντονο το αισθημα του εθελοντισμου προσςφερει τα παντα σ αυτα τα παιδια και στο αθλημα που αγαπα. Ελπιζω εμεις οι γονεις να το εκτιμουμε αυτο. Καποιος απο την τοπικη κοινωνια μας ας του πει ενα ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ...
      ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

      Διαγραφή
  3. μπραβο ρε μυρτουλι, τους εφαγες ολους για αλλη μια χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και είναι να απορεί κανείς. Τόσα χρόνια, τόσα μετάλλια, τόσες πρωτιές και τόσο στην αφάνεια! Μπράβο στον κ. Τσοπανίδη που είναι η ψυχή του αθλήματος. Ένας άνθρωπος με ήθος και πραγματική αθλητική παιδεία. Ας κοιτάξει ο δήμος και λίγο την αναρρίχηση που είναιστην κορυφή όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης και ας αφήσει λίγο τον Αλμωπό που έτσι κι αλιώς δεν έχει να επιδείξει και τίποτα ιδιαίτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι είναι μπράβο Σάκη !!!

      Διαγραφή
    2. Κατ` αρχήν ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές της ορειβατικής λέσχης και φυσικά στον Σάκη. Ο Σακης Τσομπανίδης είναι η ψυχή και η κινητήρια δύναμη του συλλόγου. Εθελοντικά και με μεγάλη αγάπη δέχεται τα παιδιά μας και προσφέρει την ψυχή του εκεί μέσα.
      Από την άλλη βέβαια σίγουρα η δημοτική αρχή θα πρέπει να αναγνωρίσει αυτήν την προσπάθεια και την επιτυχία και με πράξεις.
      Η Αριδαία παρουσιάζει πλούσια αθλητική παράδοση με ιστορικούς συλλόγους και φυσικά νέους που προσφέρουν πολλά στον αθλητισμό και στην περιοχή. Καλό είναι να μην μπαίνουμε στην διαδικασία διαχωρισμού και η τοπική κοινωνία και πρωτίστως η δημοτική αρχή να στέκεται αρωγός χωρίς εξαιρέσεις σε όλους τους συλλόγους.
      Να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ο ένας δεν κάνει, ο άλλος έτσι και ο άλλος αλλιώς.
      Ομοψυχία παιδιά, να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα.
      Όποιος παράγει αθλητισμό, άξιος.
      Ας διαφυλάσσουμε όλοι την ενότητα και την ομοψυχία και ας ευχαριστούμε όλους τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά για να απορροφηθούν τα παιδιά μας και να προστατευτούν από τις "σειρήνες" και τις "ουσίες".
      Ομοψυχία, προσφορά, έπαινος, Δήμος Αρωγός, σχολική κοινότητα από κοντά στις αθλητικές διοργανώσεις.

      Διαγραφή
  5. Μπραβο τον Σακη οντως του αξειζουν πολλα συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News