Γράφει ο Θοδωρής Κυριακίδης |
Υλικά
2 λίτρα ζωμός μοσχάρι
1 κρεμμύδι κόκκινο ψιλοκομμένο
2 μεγάλα καρότα κομμένα σε κυβακια
1 σέλινο{μόνο τα κλωνάρια} κομμένο σε κυβακια
200 γρ σάλτσα ντοματας
100γρ ελαιόλαδο
φύλλα δάφνης
φρέσκο θυμάρι
200γρ κόκκινο κρασί
αλάτι
μαύρο
πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Αλατίζουμε για την σάλτσα μας και αδειάζουμε το φαγητό μας σε ένα βαθύ ταψί. Ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά στους 170 σκεπασμένο με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο!
Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες κατά μήκος τις χαραζουμε,τις λαδώνουμε και τις αλατιζουμε.τις βάζουμε σε ένα ταψάκι ίσιο και τις ψήνουμε και από τις δυο πλευρές στους 180 για περίπου 30 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες αδειάζουμε την σάρκα τους με ένα κουτάλι και τις κόβουμε με ένα μαχαίρι, διορθώνουμε με το αλάτι αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News