Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Έκαναν "άνω - κάτω" τα μνήματα του Λυκοστόμου Αλμωπίας

Φωτογραφία αρχείου

Ένα δυσάρεστο θέαμα αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι του Λυκοστόμου Αλμωπίας.

Άγνωστος δράστης ή δράστες μπήκαν το βράδυ της Παρασκευής στα κοιμητήρια του χωριού και δεν άφησαν τίποτε όρθιο. Στο σημείο μάλιστα, βρέθηκε και η Αστυνομία για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη.

Το Aridaia News επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Τ.Κ. Λυκοστόμου Μαρία Τσακώντση η οποία καταδίκασε το γεγονός.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

«Καταδικάζουμε το γεγονός. Θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τις αρμόδιες αρχές, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες που προκάλεσαν το κοινό αίσθημα των κατοίκων του χωριού μας με αυτή τους την ενέργεια.

Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους συγχωριανούς μας, ότι έχουν συγκεντρωθεί κάποια αντικείμενα που βρέθηκαν και όποιος θέλει μπορεί να έρθει στην κοινότητα και να δει τι του ανήκει».

8 σχόλια:

  1. ομάδα τσιγγάνων μοιράζονται με τις γυναίκες να κανουν ζητιανεία στην πόλη και οι ανδρες κάνουν εφόδους στα χωριά ότι αρπάξουν.Καθοντε 2-3 μέρες και μετά αλλάζουν πόλη.Οταν κάποια τσιγγάνα σας ζητάει να παρετε ένα χαρτομάντηλο την ίδια ώρα ο ανδρας της κάπου κάτι μαζεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτος που του πουλανε τα σιδερα και το χαλκο (γιατι για αυτο τα κλεβουν) δεν μπορει να μιλησει? ποσοι κανουν αυτη τη δουλεια στην ευρυτερη περιοχη της Αλμωπιας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PES TA XRYSOSTOME!!! EXOUME TRELATHEI PIA APO TIN THOLOKOULTOURA KAI TIN PROODEUTIKOTITA TWN SYRIZAIWN

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ.....ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
  4. δυσκολα να τους πιασεις αυτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολο το τσιγγαναριο θα μαζευτει αριδαια αφου κανεισ δε του λεει τιποτα,αυθερετο θα κανουν σε λιγο εκει απενατι απο το σχολειο ξυλα κοβουν σιδερα κουβαλανε ,οτι να ναι ,οικοπεουχει εγηναν ,και ο δημος κοιματε κοιματε κοιματε,σκουπιδοτοπος βρωμα,και αν μηλισει κανεις αντιρατσιστης να τουσ παρει στην αυλη ττου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poios allos na milhsh kanenas SYRIZAIOS toyw ellhnes den 8elei kanenan asxeto prostateyei.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News