Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Δήμαρχος Αλμωπίας: "Πρέπει να δοθεί παράταση στη θητεία μας"

«Τουλάχιστον έτσι θα μπορέσουμε να υποβάλλουμε προτάσεις ώστε να αναδείξουμε το όραμά μας και κάποια έργα»

Θετικός στο ενδεχόμενο παράτασης της θητείας των Δημοτικών Αρχών εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας.

Ο Δημήτρης Πασόης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Λόγος της Πέλλας», δήλωσε ότι...

...«πρέπει να δοθεί παράταση, γιατί το 2014 αρχίζει η νέα προγραμματική περίοδος για το ΕΣΠΑ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, και εξάλλου αν λάβουμε υπόψη μας την αρνητική οικονομική συγκυρία από την αρχή της θητείας μας που μας έκανε να βγούμε έξω από τους προγραμματισμούς μας, θα ήμασταν οι άτυχοι αν δεν δινόταν αυτό το περιθώριο».

Και πρόσθεσε: «Τουλάχιστον έτσι θα μπορέσουμε να υποβάλλουμε προτάσεις ώστε να αναδείξουμε το όραμά μας και κάποια έργα».

5 σχόλια:

  1. Πόση παράταση;
    Γιατί παράταση;
    Είναι απαραίτητη;
    Τη θέλουν οι δημότες;(ΚΥΡΙΩΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ ευτελές από την πλευρά του δημάρχου Αλμωπίας να ζητάει παράταση και πολύ ανόητο να εγείρετει γενικώς ένα τέτοιο ζήτημα. Δηλαδή, κάθε φορά που θα επίκειται η υλοποίηση ενός προγράμματος θα πρέπει να δίνεται παράταση στις δημαρχιακές θητείες; Οι δημότες ψήφισαν τους συγκεκριμένους δημάρχους για την συγκεκριμένη χρονικά θητεία που προβλέπεται από το νόμο για τον Καλλικράτη. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και για τους ανεπαρκείς. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Γ. Μπουντάρης δηλαδή γιατί δεν θέλει την παράταση; Εκεί δεν υπάρχει ΕΣΠΑ;Ας αφήσουν λοιπόν οι υπόλοιποι δήμαρχοι αυτές τις αστειότητες κατά μέρος. Με τέτοιες τοποθετήσεις, όπως αυτή του Πασόη, βλάπτουν την εικόνα τους, δεν το καταλαβαίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ρε άκαρδοι πέσατε πάνω του να τον φάτε τον άνθρωπο; Ο άνθρωπος έγινε Δήμαρχος και ζει τ' όνειρό του. Φυσιολογικό δεν είναι να θέλει να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται αυτό τ' όνειρο; Αφού το ξέρει καλά ότι μέσω εκλογών δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει, γιατί δηλαδή να μην θέλει την...παράταση, μιας και διορισμός ( που θα του έλυνε το πρόβλημα ) δεν.... παίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια αυτο με την παραταση εν μερει στεκει , ( οχι οτι ψηφισα η θα ψηφισω τον πασοη , το αντιθετο μάλιστα) αλλα τι ειναι ενας χρονος ακομα ούτω σι αλλως οποιος κ να βγει δεν υπαρχη χρημα να κανει τιποτα .οχι οτι ο πασοης θα κανει μεχρι να δικαιωθουν εσπα κ να παρουν μπρος θα περασει ο χρονος .απλα το ελληνικο κρατος θα γλυτωσει καποια εκατομμύρια ευρω τωρα με ενα χρονο παραταση .κ δεν θα μας βαλουν να πληρωσουμε κ κανα εκτακτο παλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News