Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Αλλαγές στο Τοπικό Συμβούλιο Γαρεφείου

Δείτε φωτογραφίες

Σήμερα 18 Φεβρουαρίου, ενώπιον του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Πασόη Δημήτρη, ορκίστηκε ο κ. Μπίνος Ανδρέας ως νέος τοπικός σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Γαρεφείου του Δήμου Αλμωπίας, μετά την οικειοθελή παραίτηση του κ. Τουρλάκη Ελευθερίου.

Ο κ. Μπίνος Ανδρέας συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2010 ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό "Νέα Εποχή για την Αλμωπία" του κ. Πασόη Δημήτριου και ήταν πρώτος αναπληρωματικός για τη θέση του αιρετού τακτικού συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Γαρεφείου του Δήμου Αλμωπίας.

Μετά την πράξη της ορκωμοσίας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασόης Δημήτρης ευχήθηκε στον κ. Μπίνο να έχει δύναμη και αγωνιστικότητα, ώστε να προασπίζεται τα συμφέροντα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Γαρεφείου.

Δείτε φωτογραφίες:



 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News