Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ολονύκτιες έρευνες για το Μάριο Παπαγεωργίου

Μάρτυρας υπέδειξε συγκεκριμένο χώρο στα Νότια Προάστια, όπου είχε καταγράψει τον περασμένο Αύγουστο ύποπτες κινήσεις του εγκέφαλου της απαγωγής

Αναστάτωση προκλήθηκε στο «Τούνελ» λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, όταν μάρτυρας υπέδειξε συγκεκριμένο χώρο στα Νότια Προάστια, όπου είχε καταγράψει τον περασμένο Αύγουστο ύποπτες κινήσεις του εγκέφαλου της απαγωγής που συγκλονίζει την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο Μιχαλεάκος εμφανιζόταν πριν και μετά την απαγωγή να συναντά τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου επαγγελματικού χώρου. Μάλιστα μια φορά, τον είχε δει να οδηγεί το αυτοκίνητο του 26χρονου Μάριου που παραμένει 6 μήνες τώρα αγνοούμενος.

Ο μάρτυρας και γείτονας εκεί, είχε παρατηρήσει κάποιο άτομο ν’ αφήνει φαγητό σε μια μικρή αποθήκη που βρισκόταν στο ίδιο σημείο. Ο ίδιος ρώτησε τον Πακιστανό που κατά καιρούς εμφανιζόταν εκεί, αν το φαγητό προοριζόταν για τον ίδιο, αλλά πήρε αρνητική απάντηση.

Ο μάρτυρας έφυγε για το εξωτερικό κι όταν επέστρεψε είδε στο «Τούνελ» την υπόθεση της απαγωγής, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και ειδοποίησε αναφέροντας όλα όσα είχε επισημάνει.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το χώρο αλλά δεν εντόπισαν ίχνη που να τον συνδέουν με το θύμα της απαγωγής. Εξετάζουν τις σχέσεις του Πέτρου Μιχαλεάκου με τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News