Οι "κακοί" συνδυασμοί της φρουτοσαλάτας |
Το ότι τα φρούτα οξειδώνονται στην επαφή τους με τον αέρα είναι γνωστό, αλλά το ότι λ.χ. το καρπούζι σε 30 λεπτά βγάζει αρσενικό το οποίο εξαπλασιάζεται αν συνδυαστεί με άλλα φρούτα σε μια φρουτοσαλάτα, λίγοι το ξέρουν…
good
ΑπάντησηΔιαγραφήΑίσχος το κείμενο. Τη βιβλιογραφία (όχι την πηγή) ξεχάσετε να αναφέρετε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Μοράλες ??? Δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓενικά όμως. Η ασχετοσύνη χτυπάει κόκκινα! Επικίνδυνοι "ανώνυμοι επιστήμονες"
Το αβοκάντο έχει πολύ σίδηρο !!!! 0.55 mg/100 <---- Ούτε κατά διάνοια.
Το μανταρίνι έχει πολύ φολικό οξύ !!!! 5 mcg/100 <---- Το πορτοκάλι έχει 5πλάσια ποσότητα, και πάλι δεν θεωρείται πλούσιο.
Χωρίς αρθρογραφία / βιβλιογραφία μην ανεβάζετε τίποτα..
Γίνεστε επικίνδυνοι.. Ονομάστε το άρθρο ως φανταστική λογοτεχνία για να είστε οκ.