Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Το νέο Δ.Σ. του φιλοζωικού συλλόγου Έδεσσας

Ανακοίνωση

Σήμερα Δευτέρα 25/02/2012 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου "Κίνηση Προστασίας Σκύλων" Έδεσσας όπου εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Σιώνης Αναστάσιος
Αντιπρόεδρος: Κασαρτζόγλου Βηθλεέμ
Γενικός Γραμματέας: Σακίζογλου Βασιλική
Ταμίας: Νάστου Μαρία
Μέλος: Παπαχριστοδούλου Νικόλαος

4 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια στο νεο διοικητικο των φιλοζωων εδεσσας!!! επιτελους βλεπουμε και ανδρες στον συλλογο, σε αντιθεση με αριδαια που τινει να γινει συλλογος γυναικων!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχουμε και αντρες!!!! ειναι λιγοι αλλα ειναι καλη στην δουλεια τους. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟ!!!!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΜΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ;;; ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ;; ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;; ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑ ¨ΣΥΡΡΟΗΝ¨ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ. ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε να δουμε και πραξεις απο εσας. οχι μονο λογια οπως κανετε παντα. κουνηθειτε απο τις καρεκλες σας και μην επαναπαυεστε στους τιτλους. οι τιτλοι δεν σας κανουν φιλοζωους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News